SOS! Fogom tudni szeretni a babát?
Figyelt kérdés
Októberben fogok szülni, egyálltalán nem terveztük a babát. Szégyen nem szégyen én nem várom a babát úgy mint más anyukák. Fog ez az érzés változni? Annyit még hozzá kell tennem, hogy párommal is sokat veszekszünk.2014. máj. 28. 21:41
1/23 anonim válasza:
Amint a kezedbe veszed első alkalommal, olyan hormonok fognak felszabadulni a testedben amik beindítják az anyai érzéseidet :)
3/23 A kérdező kommentje:
Még semmit sem vettem neki, néven sem gondolkodom. Úgy érzem nem fogom szeretni őt.
2014. máj. 28. 21:49
4/23 anonim válasza:
Ha szülés közben nagyon szenvedsz akor majd ha meg lesz nem ajarod eldobni mert felfoglángolni a bned lévő anya és az lesz bened te "szivtál" vele 9 honapot mar fel neveled amugy meg ha nem akkarnád valamenyire mar nem lene még bened. ... ..Sss
5/23 anonim válasza:
A kórházban a szobatársam mesélte,hogy végig depressziós volt a terhessége alatt,pszichológushoz is járt,mert csak a párja miatt vállalta a babát,ő nem akart még.
Beszélünk időnként,mint akit kicseréltek,nagyon boldog :)
Fel a fejjel!
6/23 anonim válasza:
Hát én biztosan tudtam,hogy szeretem már azelőtt,hogy megfogant,pedig én sem terveztem.
Úgyhogy ne tőlünk kérdezd.Ösztönileg meg kéne,hogy érjenek benned a terhesség alatt már a születésig az anyai érzések.Mindenesetre mikor az enyém megszületett és láttam milyen csöppnyi,védtelen és csakis tőlem függ,bennem végképp megszületett.
7/23 anonim válasza:
Az a fontos, hogy ne stresszeld magad sem amiatt, hogy nem fogod szeretni, sem a párod, sem a "szégyen, nem szégyen" miatt. A baba a Tiéd, és egy ajándék, hogy megszülethet, ezért szeretni fogod. A pároddal igyekezz ne minden kis apróságon összezörrenni, mert valószínűleg ez is az idegeskedéstől, feszültségtől van.
9/23 A kérdező kommentje:
Én el akartam vetetni, de a párom nem engedte. Azt mondta megöl, ha elvetetem a gyereket.
2014. máj. 28. 21:52
10/23 anonim válasza:
Sajnos én is így voltam, valahogy soha nem éreztem igazi anyának magamat. A lányom 17 éves múlt, nincsenek egymással gondjaink, nekem mégis most lelkiismeretfurdalásom van, ahogy most látom hogy a többi anyuka milyen a szeretettel bánik a gyermekével,/oviban dolgozom/ én pedig úgy érzem, kevés szeretetet adtam kiskorában az enyémnek, mert nem voltam egy anyatipus. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!