Hogy mondjam el a homofób szüleimnek hogy biszex vagyok? Egyáltalán elmondjam?
"16 évesen mindenkinek vannak ilyen "félresiklásai""
Érdekes pár ilyen "alkalmi divat leszbin" kívül senkit nem tudok mondani a kamaszkori ismerőseim közül. Tehát nem, nincs mindenkinek félresiklása.
Egyébként kérdező ezt nem lehet finoman elmondani. Gyorsan túl kell esni rajta. Vagy mondd azt, hogy mindenkit szeretsz. Így igazából nem hazudsz, de nem is mondtál semmi gyanúsat. :D
Az eddigiek alapján, ha a kérdező nem tudhatja, meg csak kikísérletezik, akkor a ti heteroszexualitásotok is annyira bizonytalan, mint az ő biszexualitása?
16 évesen nem tudhatjátok, hogy heterok vagytok...ennyi erővel akkor.
Nem is tudjuk,de ettől még nem álltam anyám elé hogy anya bizonytalan vagyok mert mindenkinek van fiúja és ha nekem nincs akkor tuti leszbi vagyok. Nem sokkoltam ezzel szüleimet és nem kísérleteztem csak agyban játszottam le és gondoltam kivárom amíg teljesen biztos nem vagyok benne.
És nekem ne magyarázza be senki hogy ez természetes,ez max pszichés és nem genetikai probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!