Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek rossz szülő...

Szerintetek rossz szülő vagyok, hogy az egyik gyerekemet kevésbé szeretem, mint a másikat?

Figyelt kérdés
Egyszerűen így érzek...
2014. máj. 23. 23:52
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
58%

Igen, az. A Szeretet nem válogat, nem mérlegel és nem hasonítgat. Van, és melegít, mint a Nap az égen.

Amit te szeretetnek hiszel magadban, az sajnos köszönőviszonyban nincs a valódi szeretettel. Értsd: a másik gyerekedet SEM szereted valójában, csak birtoklod és preferálod, a másik elé teszed. Nyílván ő kicsivel jobban hasonlít hozzád, mint az, akit szerinted kevésbé szeretsz.

2014. szept. 10. 08:31
 52/54 anonim ***** válasza:
20%

51-es voltam: most olvasom, hogy az apagyűlöletet vered le a gyerekeden.

Tudod, hogy ez már nem csak rossz szülőség, hanem egyesen Gonoszság? Bizony, nagy G-vel! Tudod, hogy az a gyereked, akivel ezt teszed, családi bűnbaknak számít, és MIATTAD, a te esztelen gonoszságod miatt lesz rövid életű és a haláláig pokoli élettel megverve? Alkolista, vagy drogos, öngyilkos vagy "véletlen" balesetben elhunyt?

Neked szülni sem szabadott volna, olyan gonosz vagy. Lehet, hogy eredetileg apád áldozata voltál, de áldozatból rég átfordultál agresszorrá, és százszor rosszabb vagy, mint valaha apád volt veled.

Ja, és ez már pszichopátiának számít.

2014. szept. 10. 08:36
 53/54 anonim ***** válasza:
43%
Nekem két fiam van.És teljesen más mindkettő.De ugyanúgy szeretem őket,mert mindkettő az én gyerekem!Olvastam itt hogy lehet hogy azért érzel így mert hasonlít valakire akire haragszol.De attól ő a te gyereked,nem pedig az a valaki!Szerintem menj el pszichológushoz,talán tudnak rajtad segíteni.A gyerekedért meg kell próbálnod megoldani ezt a dolgot.El sem tudom képzelni hogy milyen élete lehet a gyerekednek melletted,ha már mások is észrevették és megkérdezték hogy ezt a gyereket nem szereted.Nem akarlak elítélni ezért,de mivel ez volt a kérdés így le kell hogy írjam,rossz szülő és rossz ember vagy.Szívből sajnálom a gyerekedet,hogy egy ilyen ember nevelte fel.
2014. szept. 10. 10:41
 54/54 anonim ***** válasza:
74%

Nem olvastam el minden kommentet, csak amiket a kérdező írt.

Én is 36 vagyok, egy fiam és egy lányom van, de még mindketten nagyon kicsik, nem is róluk akarok írni.

Az öcsémmel nagyon szoros volt a kapcsolatunk addig, amíg feleségül nem vett egy olyan nőt, aki zsigerből utál bennünket (ezt a nő mondta a hátunk mögött, miután 5 éven keresztül próbáltunk jóban lenni vele, és nyeltük a bunkóságait). Ezt a nőt nagyon meggyűlöltem, biztos az is közrejátszott, hogy őszintén próbáltam jóban lenni vele, elfogadni, a tesómra való tekintettel.

Született 2 gyerekük, mindkettő fiú. A nagyobbat imádjuk... A kicsi viszont az anyjára hasonlít, és szörnyű ez, de őt nem szeretem. Ránézek, és a gyűlölt anyja szemeivel néz vissza, mindig ő jut eszembe róla. Van mellé egy akaratos, hisztis természete is (tudom nem tehet róla, az anyja nem foglalkozik egyikkel sem). Szóval hiába tudom, hogy az a gyerek nem tehet semmiről, nem szeretem. Szóval valamilyen szinten megértelek kérdező, de a saját gyerekeimre nem tudom ezt átvetíteni.

Amúgy meg ne bántsátok, mert nagyon sok "anya" egyik gyerekét sem szereti, csak még maguknak sem ismerik be.:(

2014. szept. 10. 12:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!