Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám fogdossa a seggemet mit...

Anyám fogdossa a seggemet mit tegyek?

Figyelt kérdés
nagyon igesít.... szinte minden nap megfogja a seggemet és már nem bírom, (ma is) pl: boltban vagyunk ott is, rokonoknál ott is. Minden nap ezt csinálja már nagyon elegem van ebből. Pl: ma odamentem hozzá,hogy elkérjem a telefonját oda adta én megfordultam és mentem volna a szobámba de ő rá markol a seggemre (meg néha rácsap) ez normális dolog?! Mással volt már ilyen vagy csak az én anyám csinál ilyen dolgokat?

2014. máj. 23. 17:28
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
ja és tudhatná már.. mert olyankor mindig elhúzódok tőle... ebből szerinted nem tud rájönni, hogy nem akarom?
2014. máj. 23. 18:36
 32/41 anonim ***** válasza:
44%
Kedves kérdező anyukád viselkedése mindenképpen elítélendő, aki itt az ellenkezőjét állítja, annak a fenekét csak fogdossa az anyja az utcán! Egészségükre!!!
2014. máj. 23. 18:37
 33/41 anonim ***** válasza:
32%
De annyira béna vagy Kérdező.. Nem igaz, hogy nem tudsz neki szólni, hogy nem szeretnéd. Elhúzódsz tőle? és? Basszus, nyisd ki a szádat.
2014. máj. 23. 18:41
 34/41 A kérdező kommentje:
én ismerem az anyámat ő azt csak egy viccként fogná fel
2014. máj. 23. 18:42
 35/41 anonim ***** válasza:
69%
Akkor meg mit hisztizel vagy mit vársz, mit tanácsolunk azon kívül, hogy mondd el neki? -.-
2014. máj. 23. 18:45
 36/41 A kérdező kommentje:
mindegy majd ha még egyszer megcsinálja mondom neki de nem tudom, hogy mert ha nyugodtan mondom (pl: légyszíves ne ez nekem nagyon ciki)arra csak azt mondja, hogy: miért lenne ciki
2014. máj. 23. 18:52
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Akkor válaszolod neki azt, hogy mert már 12 éves vagyok. Tudom, hogy szeretsz és én is téged, de nem szeretném, ha fogdosnád a "seggemet", pláne nem az utcán, mert ez számomra ciki. Kiskoromban még rendben volt, de már 12 éves vagyok. Attól még szeretlek, csak kérlek ezt hagyd abba.
2014. máj. 23. 18:54
 38/41 anonim ***** válasza:
60%
Ezt hivják majomszeretetnek és nem szivbõl jövõ szeretet!
2014. máj. 23. 19:10
 39/41 anonim ***** válasza:
58%
Verj rá minden alkalommal egy hatalmasat a kezére, hidd el gyorsan le fog szokni erről a beteges és perverz szokásáról.
2014. máj. 23. 21:56
 40/41 anonim ***** válasza:
0%
Már nem azért, de ti simán megütnétek az anyukátokat, hogy egy 12 éves lánynak ezt tanácsoljátok? Ti észnél vagytok azért?
2014. máj. 23. 22:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!