Anyám fogdossa a seggemet mit tegyek?
Figyelt kérdés
nagyon igesít.... szinte minden nap megfogja a seggemet és már nem bírom, (ma is) pl: boltban vagyunk ott is, rokonoknál ott is. Minden nap ezt csinálja már nagyon elegem van ebből. Pl: ma odamentem hozzá,hogy elkérjem a telefonját oda adta én megfordultam és mentem volna a szobámba de ő rá markol a seggemre (meg néha rácsap) ez normális dolog?! Mással volt már ilyen vagy csak az én anyám csinál ilyen dolgokat?2014. máj. 23. 17:28
11/41 dávid2030 válasza:
az előző választ vitatnám
ő az anyád tisztelettel kell viselkedj vele
ha rácsapna akkor fordulj el, hogy ne érjen el
12/41 anonim válasza:
:D Jajj te... tuti nem kell ezt véresen komolyan venni .Poénból ,szeretetből teszi . Lehet 12 évesen már nagynak hiszed magad ,de az ő szemében a kis kincse vagy . Elárulom neked ,én is szoktam a kislányomnak néha játékosan megfogni a kis fokhagymacikkeit ;-) ! 33 éves anyuka
13/41 anonim válasza:
az igaz hogy tisztelni kell a szüleinket és az előző is csak poén ,de azt meg én vitatnám hogy kellőképp van a gyerek tisztelve a szülő részéről,ha csak kiröhögi és azt mondja mivel az anyja megteheti,pedig látja hogy a gyerekét zavarja. Néha néha ez elmegy van ilyen szülő,de hogy folyton csapkodja a fenekét az már fura...
15/41 anonim válasza:
Jaj gyerekek ! Nehogy azt akarjátok már bebeszélni ennek a kislánynak ,hogy az anyukája fajtalankodni akar vele ! Mi az ,hogy csak vigyázz vele ?! -.-
16/41 anonim válasza:
a szülője nem fajtalankodik vele az ki van csukva:D de az nem szép hogy a gyerek kéri és ezt nem veszi figyelembe,még csak meg sem próbálja abbahagyni,persze szeretetből teszi de hosszú távon zavaró
17/41 anonim válasza:
15:54
Es te miért fogdsosod a lányodnak a "fokhagymacikkeit"?Az én anyám soha nem csinált velem ilyesmit és én sem a gyerekeimmel,pedig imádom õket.
18/41 anonim válasza:
HA APUKA CSINÁLNÁ MÁR MINDENKI RENDŐRÉRT KIÁLTANA!!!
19/41 anonim válasza:
Azért arra kíváncsi lennék, hogy akik szerint ez játék, meg nem gond, mit gondolnának, ha a boltban látnának egy anyát, aki taperolja, markolássza a 12 éves gyereke fenekét. Én eléggé megdöbbennék és elszörnyülködnék, és nem pedig mosolyognék magamban, hogy milyen édes...
20/41 anonim válasza:
Csak nem azt állítod ,hogy bűn amit csinálok ?! Ki vagy te ,hogy számon kérj ?! Elárulom neked még meg is puszilgatom az édes popsiját ,néha fürdés után . 3 éves . Még az hiányzik ,hogy ez fajtalankodásnak legyen beállítva -.- !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!