Anyám fogdossa a seggemet mit tegyek?
Az én anyum is szokta ezt, 18 éves vagyok. Belehaltam? NEM... A gyereke vagy, amikor a popsidat törölte, akkor az nem volt gond?
Ha olyan borzasztóan zavar, hiszen te már 12 éves vagy és pffuj, akkor szólj neki. Elárulom, majd megbántod őt. No, de nehogy hozzád érjen már..
Ettől még teljesen épeszű az édesanyja..
12.-es .Ne húzd fel magad ;-) ! Ne is reagálj rájuk !
Ti meg akik betámadjátok ,nem tudom mit lázadoztok !!!!!
Semmi főbenjáró bűnt nem követ el az anyuka ,amiért megpuszilgatja a kicsi gyereke popsiját . Sőt ,akkor kövezzetek meg engem is ,mert én is meg szoktam ! Puszilgatom a pociját és popsiját a kis kincsemnek ! Most még megtehetem ! Nyilván nagyobb korában nem fogom !
26: Én 19 éves vagyok, és baromira kiakadnék, ha az anyám azon a szinten lenne, hogy még mindig fogdossa meg markolássza a fenekemet... Nekem ennyi idősen a párom fogdossa a fenekemet, nem anyukám, és ez a normális. Jó esetben ez egy erogén zóna...
Ez nem normális egy felnőtt nő esetében, de már egy 12 éves esetében sem. Ha neked nincs ezzel bajod, akkor jól van, de a kérdezőnek van, szóval ne őt szidd le, elég gáz, hogy az anyja ennyire szarik arra, neki mi rossz érzés.
28-as. Már nem azért, de honnan is tudná az édesanyja, ha nem mondta meg neki? De most így őszintén. Én nem azt írtam, hogy markolássza, fogdossa a popsimat, hanem 1 évben 2-szer, ha rácsap otthon, de nem azért, hogy beindítson vagy mert perverz.. -.-
Úgy kivagytok ezen akadva, hogy ez szörnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!