Mit szólnál ha látnád a saját fiadat egy nővel miközben házas?
Fiam 30on felül van, nem rég született meg a kisunokám, van egy menyem akivel 50 km-rel arréb laknak, de a fiamnak itthon van a műhelye a családi házban. Ma ahogy beléptem, hátra mentem a műhelyhez, ami be volt zárva csak kilincsre, a lány ült a székben, a fiam guggolt mellette és úgy láttam simogatta. Mikor beléptem akkor szét ugrott tőle a fiam, mind hárman meglepődtünk. Én hagytam őket, nem is akartam szólni semmit sem, meglepő szituáció volt. Mikor fel mentem a lakásba és utána ki kb 20 perc már sehol sem voltak. Biztosan haza ment a fiam mert kerékpárral volt, a lány meg talán autóval.
Mit tennél? Kérdeznél a fiadtól? Gondolom a menyeddel szemben hallgatnál mint a sír? Én így teszek, így látom helyesnek semmiképpen sem akarok az egészbe belefolyni, főleg nem egy családi perpatvart rendezni, mert ebből csak az folyna ki.
Azt tenném,ami a fiamnak a legjobb lenne,és ez az egyetlen egy dolog is,amit tehetnék:hallgatnék.Engedném,hogy úgy alakuljon az élete,ahogy ő alakítja.Ha esetleg kiderülne,és a felesége otthagyná a fiamat,akkor sem szidnám le a fiamat.Felnőtt férfi egy 30 éves férfi,gyakorlatilag tényleg úgy alakítja az életét,ahogy szeretné.
De annyit mondanék Önnek,hogy nagyon tisztelem és becsülöm azért,amiért ilyen modernül és jól fogja fel ezt a dolgot.Sok anya ezt nem értené meg!És ön ezek szerint egy nagyszerű édesanya!
Butaság!
Nem neveltem bele ilyet. Tudom hogy a menyem is harapós a fiam is, az a két dudás egy csárdában típus, de ezzel messze ment.
2# hidd el én is csak azért falazok és vagyok ilyen mocskos mert a fiam tette ezt a szörnyűséget, ha a menyem...?? akkor be tudnám fogni a szám? Azt hiszem nem, én semmiképpen nem akarok rosszat nekik, egyiknek sem.
De mi történt a fiam józan eszével? Hová lett?
Lehet,hogy a fia nem akarta még ennyire lekötni magát.
2.válaszoló vagyok!
A gyerekét biztosan szereti!:) Ettől ő nagyon jó apa.
A 6 éves kapcsolatát lehet,hogy már túlzottan megszokta.
2.válaszoló vagyok ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!