Normális, hogy anyámat nem érdekli, hog allergiás vagyok? (Hosszú sztori)
Mivel anyukád ilyen, mást nem tudsz csinálni, minthogy kezedbe veszed az irányítást. Ha nem tudod a telefonszámot, valahogy kideríted, internet, vagy visszamész az előző orvoshoz, vagy elmész az intézetbe, ahol van a rendelés. Szomorú, hogy ennyire nem figyel rád, hogy még néha kedvességből sem csinál neked külön kaját, de a legtöbb emberrel kicsesz valahogy az élet, nálad anyukád hozzáállása a rossz. Akkor meg muszáj lesz magadnak kaját csinálnod.
Normális? Nem, ez van, lépj túl rajta.
Mikor olvastam a szöveget, azt hittem hogy egy 13 éves gyerek irta.Marha egyszerü a dolog, elmész a dokihoz te magad és kész. Gondolom tudsz fözni magadnak, akkor tedd azt. 18 éves vagy szedd már össze magad! Ahelyett hogy siránkozol egy idöpont miatt. Jah aki irta hogy suliba nem lehet telefonálni, nehogymár az orák közti szünetbe ne lehessen felemelni a telefont. Tényleg elég életképtelennek tünsz. Gondolom arra vársz, hogy anyukád kézen fogva elvigyen az orvoshoz, söt még a panaszaidat is elmondhatná helyetted nem? Tény, hogy kiskorodba anyádnak igenis illett volna dokihoz vinni, de már felesleges ezen rágodni. Fogd meg magad és menj el. Nagykoru vagy nem?
Amugy sajnálom hogy ennyi betegséged van, elég tápos vagy.. Itt az ideje hogy felnöjj végre és ha ilyen bajaid vannak akkor intézd el magad.
"de ami még felháborítóbb, hogy kiskorodban ezzel szenvedtél és nem tett ellene semmit.. "
Halihó, elolvastad azt a részt, hogy MOST derült ki 3 éve, hogy valóban laktózérzékeny? Gyerekkorában gondolom voltak enyhébb tünetei (hasgörcsök, hasmenés), de nem tudták mitől.
Ha nagyon súlyos lenne az allergiája már rég körülbelül kórházba került volna. Súlyosabb laktóz intoleranciánál kb. fél deci tejtől fosik 5 napig aztán kiszáradás veszélyével kórházba viszik...
Meg van az enyhébb fajta, ami gondolom a kérdezőnek is van (nálunk is van a családban) - enyhe hasfájással, nagyobb mennyiségű tejtermék esetén egyszeri hasmenéssel jár.
"Halihó, elolvastad azt a részt, hogy MOST derült ki 3 éve, hogy valóban laktózérzékeny? Gyerekkorában gondolom voltak enyhébb tünetei (hasgörcsök, hasmenés), de nem tudták mitől. "
Igen, és az egyéb tünetekre is figyelni kellett volna! Ez nem játék!
Igazatok van abban hogy ezt a helyzetet maga is tudja kezelni és bevásárolhat meg főzhet magának, hiszen felnőtt, de... Elég szomorú hogy az anyja magas ívből sz*rik rá. Én is allergiás vagyok sok mindenre, laktózra is, úgyhogy laktózmentes tejjel főz, pedig már otthon sem lakom!! Csak sokszor váratlanul beugrom és akkor is tudjak enni.
Kérdező, legalább most látsz egy jó példát arra, hogy milyen anya ne legyél.
l23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!