Normális, hogy anyámat nem érdekli, hog allergiás vagyok? (Hosszú sztori)
Azért engem ledöbbent mindig ha azt olvasom, hogy egy 18 éves ember ennyire életképtelen legyen.
Nem főzöl, mert anyud nem vesz olyan ételeket. Akkor kiért nem vásárolsz te be? így tudsz főzni.
Várod, hogy anyud kérjen időpontot? Miért? neked nincs szád?
Ne haragudj, de a 16 éves fiam sokkal talpraesettebb mint te, és engem is idegelne ha valaki ilyen tutyi mutyi..
Legyél már magabiztosabb, intézd már az ügyeidet te magad!
Itt igenis az anya a hibásha ha nemfoglalkozik az alergiával, nálunk a nővérem 2 éves kora óta én 10 éves korom óta lisztérzékenyek vagyunk, és az édesanyámnak akkori büntudata támad néha mikor előttünk eszik péksütit vagy bármi ilyet, nővérem 21 éves most és pesten tanul de ugyanúgy főz rá külön
nem nagy dolog most laktózmentes dolgokat venni se ízbe se árban nem nagy változás, de kedves kérdező ebben a helyzetben tényleg ink magadra főzz :/ ez egyáltalán nem a te hibád ne foglalkozz velük
és anyuci a doktorhoz is menjen le helyette?
más elköltözik 18 évesen, ő meg egy időpontot nem tud kérni magának. szólj barátodnak, majd ő kér
kapcsolathoz érett vagy, ehhez meg nem?!
Kedves válaszolók, nagyon érzéketlenek vagytok. Itt nem az a baj, hogy anya nem nyalja ki a lány s eggét, hanem, hogy alapvető dolgokban nem figyel rá.
Itt azért egészségről beszélünk, nem arról, hogy szeretne egy új telefont és nem kapja meg ezért anya szemét.
Miért nem tudsz elköltözni? Van egy rakás pl. vallásos kollégium, ahová nem feltétlen szent életűeket várnak, viszonylag olcsón. Ösztöndíjból lehet téríteni a díját. Ha megmondod hol laksz, linkelek egyet. Onnantól azt eszel, amit akarsz.
Akik a kérdezőt szidják, azok voltak valaha ételallergiások? Én glutén és laktóz érzékeny vagyok, és anyukám, a nagymamám és mindenki tud hozzá igazodni, amiért hálás is vagyok. De a nagynéném meg mindent tukmál, és megsértődik, amikor nem eszem nála.
A lényeg az, hogy nem úgy kéne felfogni, hogy x másik ember igazodik hozzád, hanem úgy, hogy egy család vagytok, jóban rosszban. Anyum pl vega a születésem óta, mégsem akartam több húst enni, mert tudtam, hogy neki nem szabad. És mindannyian élünk és remekül megvagyunk. Ez az életmód még egészségesebb is számunkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!