Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy anyámat nem...

Normális, hogy anyámat nem érdekli, hog allergiás vagyok? (Hosszú sztori)

Figyelt kérdés
Tény, hogy az utóbbi pár évben sok bajom volt. 7.ben kezdődött, sokat szédültem. Akkor voltunk mindenféle orvosnál (szemésztől pszichologusig, meg voltam CT-n is) de nem derült ki semmi. 3 évvel később kiderült, hogy ez a rejtett kancsalságom miatt volt, kaptam szemüveget, de nem lett jobb, aztán rájöttek hogy mellette migrénes is vagyok. Azóta ezzel minden rendben. Ezekután kijött a laktózérzékenységem (3 éve és folyamatosan romlik). Egy idő után kiderült, hogy ez nekem kiskoromba is volt, csak senkit sem érdekelt... Sokat szenvedek vele, le se sz*rja, hogy szépen fogalmazzak. Most valami léguti allergiám van, elküldtek allergologiara, de 3hete nem kér időpontot... Tudom én is telefonálhatnék, de nála van a papír, ès most épp eltüntette.... Már kész vagyok az egésztől, ma megkaptam, hogy én állandóan beteg vagyok, meg minden bajom van (igen, az allergiáim az én hibám) mit csináljak? Minden egyes alkalommal, mikor olyat főz, elmondom neki hogy még mindig nem ehetek tejeset, de nem érdekli. Egyebként az étrendemből teljesen száműztem minden tejeset. (Ilyenkor én vagyok a szemét, hogy miért nem eszem meg amit főzött) sajnos még minimum 3évig vele kell laknom. Mit csináljak, hogy megértse, az allergia nem légbőlkapott betegség? Vagy hagyjam inkább és sz*rjam le énis amit ő kér? Már annyira elegem van... 18L

2014. máj. 21. 19:45
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
75%

16.

azért vannak komoly alergiák is, én ha bármi liszteset eszek akár 1-2 harapásnyit is a következő hónapra (minimum) teljesen tönkrevágja az emésztésemet...had ne keljen részleteznem

ha meg méh csíp meg rohanhatok a korházba

2014. máj. 21. 20:27
 22/49 anonim ***** válasza:
53%

és az allergiája gátolja abban, hogy intézze a saját ügyit, ne hetekig várjon az anyjára, hogy felhívja a dokit?!

biztos nagyon beteg, ha 3 hete ül a seggén és fosik bele!!!!!

2014. máj. 21. 20:28
 23/49 anonim ***** válasza:
77%

Azért az allergia is szépen megtudja keseríteni az ember életét,tehát nem egy olyan dolog, amire tojnunk kell magasról.

Kérdező anyukája úgy gondolja, hogy ha eddig túlélte a gyerek, akkor felesleges ezzel foglalkozni.Az értelem és törődés tetőfoka, már elnézést, de engem marhára tudnak idegesíteni az ilyen hozzáállású emberek.Ha meg szimplán buta valaki, legalább empátia szorult volna több belé.

2014. máj. 21. 20:29
 24/49 anonim ***** válasza:
34%
istenem...vannak olyan emberek akik már 14 évesen mindent megcsinálnak maguknak és vannak olyanok akik 18 évesen is segtséget kérnek, most NEM EZ VOLT A KÉRDÉS!
2014. máj. 21. 20:30
 25/49 anonim ***** válasza:
43%

telefonálhatnék, de nála van a papír, ès most épp eltüntette....

Mondd neki, hogy anya, add ide kérlek azt a qrva papírt! Kerítsd elő, mert nekem fontos az egészségem. Ne haragudj, de szerintem anyukád sz@r szülő. Én 22 vagyok, de mai napig mindent megteszünk egymásért anyummal.

2014. máj. 21. 20:33
 26/49 anonim ***** válasza:
65%
ilyenben énis édesanyám segítségét kérném(bár nem vagyok 18) mert mondjuk egy anyánál alap hogy törödik a gyermekével nem? csak egy papírt akart volna elkérni de aztis "elrakta",de ittis a dugást kell felhozni mi? ismered? szerintem nem.
2014. máj. 21. 20:34
 27/49 anonim ***** válasza:
52%
kinek mihez van esze ugye.
2014. máj. 21. 20:35
 28/49 anonim ***** válasza:
21%
igen látszik, ugy itélkezni hogy nemismered se őt se a családi körülményeket van eszed
2014. máj. 21. 20:36
 29/49 A kérdező kommentje:
Ha anyám aztmondta hogy felhivja, akkor mi izéljek rajta? Nagy meglepetés: egyedül járok orvoshoz, főzni is szoktam, ha van itthon miből. Ha elköltözök, mondjuk úgy nem ez lesz az elsődleges probléma (mint említettem van nagyobb is). Tanácsot kértem, hogy értessem meg anyámmal... A papír amire le van írva, hogy a tejből mindenre allergiás vagyok, ott van a fiókjában (ő rakta el, nem én kértem, hog vigyázzon rá) de most épp az én hibám az allergiám, ez volt a kérdésemet kiváltó utolso csepp a poharamban.. Bár már megbántam.. A normális válaszokat köszönöm szépen!
2014. máj. 21. 20:37
 30/49 anonim ***** válasza:
56%
Lányom 20 éves, de az orvosokhoz időpontot problémázás nélkül kérek neki, ha szükséges, mivel iskolában a kedves tanárok nem nagyon tolerálják a telefonálgatást, időpontot meg ugyebár délelőtt lehet kérni, mikor suli van!Ettől még nem önállótlan.Amit csak lehet, elintéz egyedül is.
2014. máj. 21. 20:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!