Normális, hogy anyámat nem érdekli, hog allergiás vagyok? (Hosszú sztori)
16.
azért vannak komoly alergiák is, én ha bármi liszteset eszek akár 1-2 harapásnyit is a következő hónapra (minimum) teljesen tönkrevágja az emésztésemet...had ne keljen részleteznem
ha meg méh csíp meg rohanhatok a korházba
és az allergiája gátolja abban, hogy intézze a saját ügyit, ne hetekig várjon az anyjára, hogy felhívja a dokit?!
biztos nagyon beteg, ha 3 hete ül a seggén és fosik bele!!!!!
Azért az allergia is szépen megtudja keseríteni az ember életét,tehát nem egy olyan dolog, amire tojnunk kell magasról.
Kérdező anyukája úgy gondolja, hogy ha eddig túlélte a gyerek, akkor felesleges ezzel foglalkozni.Az értelem és törődés tetőfoka, már elnézést, de engem marhára tudnak idegesíteni az ilyen hozzáállású emberek.Ha meg szimplán buta valaki, legalább empátia szorult volna több belé.
telefonálhatnék, de nála van a papír, ès most épp eltüntette....
Mondd neki, hogy anya, add ide kérlek azt a qrva papírt! Kerítsd elő, mert nekem fontos az egészségem. Ne haragudj, de szerintem anyukád sz@r szülő. Én 22 vagyok, de mai napig mindent megteszünk egymásért anyummal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!