Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apam miatt nem elhetek ugy...

Apam miatt nem elhetek ugy ahogy akarok?

Figyelt kérdés

30 eves vagyok es edesapam akit imadok, a mai napig iranyizani akar.

Sajnos edesanyam meghallt 6 eve, es apukam nagyon rosszul viselte a gyaszt igy besegitettem a valallkozasaba. Mikor jobban lett szerettem volna kilepni es tovabb tanulni es olyan munkat keresni ami erdekel amit szeretek. Apukam kert, hogy csak meg kicsit csak nyarig, csak meg ezt, csak meg addig mig... Szoval egyik nap megmondtam nincs tovabb, par nap mulva agyverzest kapott korhazba kerult es en magamat hibaztattam es megint segitenem kellett a cegbe.

Azota itt vagyok es mondjuk be is torodttem, hogy itt kell dolgoznom.

De apukam (ha vacsorazni ebedelni megyunk), meg azt is megmondja mit egyek-igyak, es idokozben most a parommal is megbeszelte, hogy osszel vegyen el felesegul es ok majd mindent elinteznek (megsem kerdeztek).

A parom imadja apukam egesznap egyutt vannak uzleti utra is ketten mennek, igy amit apu mond az jo es ugy kell lennie.

En felek nemet mondani, a mai napig hibasnak erzem magam a betegsege miatt. Ha megint tortenne vele valami nem birnam ki.

De 30 eves vagyok es megsem hallja mit mondok "jo, jol van kislanyom" es mar el is felejtette mit mondtam..

2014. máj. 20. 11:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7: Akkor házasodjon össze apukáddal!
2014. máj. 20. 12:46
 12/15 anonim ***** válasza:

"A kapcsolatommal nincs baj, (...) mondhatok en barmit egyik fulen be a masikon ki. Szomoru, de akkor erzem magam jol amikor nincs itt (a munka miatt sokat utazik)"

?????

:D:D

2014. máj. 20. 12:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha nem akarsz a céggel foglalkozni, vegyetek fel egy alkalmazottat, aki pénzért megcsinálja, amit kell. (Az idő pénz. Az övé is, meg a tied is. Ha te dolgozol ott, az se kerül kevesebbe, csak nem látszik.)

2. Szereted a párod? Hozzá akarsz menni? Ha nem, mondj neki nemet, jogod van hozzá. Ha igen, akkor ne rinyálj, csak itt és csak most legalább 20 lány irigyel, hogy téged elvesz a párod, őket meg nem.

3. A kólás részt nem értettem, de ha kólát akarsz inni, vegyél magadnak.

4. Felnőtt vagy. Ha azt akarod, hogy felnőttként kezeljenek, viselkedj úgy. Ha kell, mondj nemet vagy vegyél kólát/Cappy-t, vagy amit akarsz.

5. Ha a 4. pontra nem vagy képes önerőből és nem tudod feldolgozni apukád betegségét, amit NEM miattad kapott, hanem max. a saját önzése miatt, akkor fordulj pszichológushoz.

Amit apukád csinál, az nem szeretet, hanem önzés. Ha volt is összefüggés a betegsége és a munkád között, az nem azért volt, mert te váltani akartál, hanem azért, mert ő nem képes elfogadni, hogy felnőttél és már terveid vannak. Meg hogy nem a tulajdona vagy, hanem egy másik ember. Csak magának köszönheti, nem te vagy az oka.

2014. máj. 20. 15:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Ajánld fel, hogy segítesz neki eladni a céget, ha nem bírja.
2014. máj. 20. 20:11
 15/15 A kérdező kommentje:
A kola/cappy egy pelda volt. Mondok, kerek valamit o meg ugy tesz mintha nem hallana, de kesobb rajovok hogy megis csak meghallotta csak eppen akkor valamiert maskepp tett. Nem tudom erth
2014. máj. 21. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!