Zsarnok apa-24 évesen miért tart terrorban?
Ebben az esetben kb. tojnék nagy ívben a takarékoskodásra, úgy elköltöznék, mint a huzat. Akár egyedül, akár a párommal kezdetben albérletbe. És bár kevesebbet, de úgy is lehet takarékoskodni a közös életre.
Nincs az az isten, hogy 24 éves felnőtt nő létemre is terrorba éljek, mikor lenne munkahelyem, tehát egyedül is el tudnám tartani magam.
És az anyukád felnőtt ember. Ha neki ott jó, hát maradjon. Az ő felelőssége, nem a tiéd. Ha ő nem akar változtatni és nyugodtan, békében élni, akkor az az ő baja.
Én a helyedben biztos, hogy elköltöznék.
Költöznék, akár egyedül, akár a pároddal.
Már felnőtt nő vagy, itt az ideje, hogy magaddal is törödj. Anyukádnak lett volna elég ideje lépni, ha akart volna.
Lehet, hogy utánad majd ő is megteszi a nagy lépést.
Sok sikert, és sok-sok lelkierőt kívánok, mert arra szükséged lesz!
2-es vagyok, azért valamilyen szinten saját cipőben jártam. Apám alkoholista volt és igen agresszív, anyukám soha nem lépett, míg én 19 évesen megelégeltem a dolgokat és közöltem anyukámmal, hogy én leléptem, én már tovább nem bírom és melegen javaslom, hogy jöjjön velem, de maradhat is, ha akar és élhet tovább szenvedésben. Elárulom neked, hogy jött ő is és el is váltak a szüleim akkor.
És azóta sem bánom, hogy eljöttünk otthonról és anyukám sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!