Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti is néha úgy érzitek, hogy...

Mosolygóska kérdése:

Ti is néha úgy érzitek, hogy sok a szülőkből? Többi lent.

Figyelt kérdés

Szeretem a szüleimet, jó is velük a kapcsolatom. De néha úgy érzem, hogy nem bírok meglenni a lakásban, mert zavar, hogy ott vannak. Ilyenkor sokkal jobb lenne, ha egyedül le tudnék ülni tévézni, DVD-t nézni vagy valami hasonló. De nem lehet mert mindenhol ott vannak. Sok időt töltenek itthon. Tényleg szeretem őket, de ezeket az apró hullámokat rosszul viselem. Erről még nem beszéltem velük. Ti hogyan oldottátok meg ezt, ha történt veletek ilyen? Bunkó kommentektől kíméljetek!

16/L

2014. máj. 16. 19:04
 1/4 piriiiiii ***** válasza:

Ó, hát velem ugyanez a helyzet, bár én alapjáraton jobban preferálom az egyedüllétet. Nekem nem is túl jó a kapcsolatom a szüleimmel. HOgyna oldottam meg? Sehogyan. Ők a szüleim, ők tartanak el, és idomulnom kell ahhoz, hogy itt vannak velem. Próbálom a legjobbat kihozni belőle, de néhány év már csak, és a magam ura leszek (akár sokat kell melózni és aggódni, akár nem).

17/L

U.i: ilyenkor menj el sétálni. CSODÁKAT tesz, hidd el!

2014. máj. 16. 19:10
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Na figyu. Én szülő vagyok és én meg a fiamból szoktam besokalni! Szóval nehogy azt hidd, csak ti gyerekek sokaltok be a szülőkből, mi nekünk is néha sok és mi nem tudunk csak úgy elmenni sétálni és mindent hátra hagyni, h ki kapcsoljunk egy kicsit. Ilyen az élet! Addig élvezd amíg nem te vagy a szülő!
2014. máj. 16. 19:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen problémám sose volt kérj egy TV-t a saját szobádba valami alkalomra
2014. máj. 16. 19:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Ilyen gondom nekem se volt elvonulok a szobámba van TV laptop számitógép tablet xbox elvagyok :D
2014. máj. 16. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!