Fel lehet-e valaha is dolgozni a gyermekkori bántalmazást? Hogyan?
Az apám éveken keresztűl fizikálisan és lelkileg is bántalmazott. Nem egy-két pofonról vagy ordibálásról van szó, hanem brutális verésről, lelki terroról, megalázásról.
Évek óta próbálok túljutni ezen, próbálom megtalálni a miérteket de nem sikerül. Egyszerűen nem tudom elereszteni a múltat. Ott van minden egyes napomban, éjszakámban, mint valami méreg. Fuldoklok tőle.
Nem tudok ezzel együtt élni, nem tudom mit kellene csinálnom, hogy jobb legyen!
Egy kineziológus is rengeteget segíthet! A szakembernek meg kell nyílni, ki kell beszélni, nem szabad elfojtani magunkba zárni.
Van egy nagyon jó könyv, Mérgező Szülők a címe ajánlom mindenki figyelmébe, ill. Pál Ferenc előadásait le lehet tölteni a netről, elmondja a menetét a megbocsájtásnak, ill. a megértését a folyamatnak. Minél elöbb keresel szakembert annál jobb, mert az egész sorsodat megpecsételi, a párválasztásra is kihatással van, az elfojtás megbetegít.
Igen, engem is jól lepontoztak... miért is?
(Előttem szóló lepontozott, nem voltam rest, megkerestem a lepontozott válaszod, és felpontoztalak! Egyesek tényleg otrombák, miért kell lepontozgatni ilyen jellegű hsz-eket?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!