Hogy kérdezzem meg anyutól?
És a fiúk barátnői nem lesznek ott? Mit szólnak ehhez a tervhez? Hát én a fiúk barátnői helyében is elgondolkodnék, hogy a barátom ugyan miért akar egy lánnyal nyaralni, mégha csak haverok is, miközben engem, a bartátnőt nem hívnak el.
ja, és egy személyes példa. Nekem is volt 17-18 éves koromban egy nagyon jó haverom, sokszor együtt jártunk el szórakozni bulikba, lagzikba ilyesmi. Aztán egy lagziba elhívott párnak és éppen eleget ivott ahhoz, hogy kijöjjön belőle a "tulajdonképpen már rég meg akarna d.gni" dolog. Én se feltételeztem ezt róla.
Igaza van az előttem írónak.Én sem engednélek el.1 év múlva
nagykorú vagy, és kiröpülsz(ez persze a szülőktől függ,de ha
menni akarsz és a szüleid nem szeretnék, akkor is elmehetsz) .Szabad ember vagy akkor. Majd elmész, ha akarsz.De most még nem vagy annyi.Most még a szüleidtől függsz később már nem.Várj egy kicsit.
A srácok barátnői hogy állnak a dologhoz?
Esetleg próbáljon meg a 2 srác beszélni anyuddal, de sok reményt ne fűzz a dologhoz..Az indokokat már előttem kifejtették.
az elérted, hogy kaptál hideget-meleget.
szerintem ugy is elfogsz menni, mert Te ezt már eldöntötted, még ha hazugság árán is.
happy lesz meglásd! aztán ha netán mégse, akkor sory! :-D :-D
vagy lehet, hogy utána itt fogsz kérdezőskodni, hogy mit csináljak, mert, izéééé, :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!