Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kérdezzem meg anyutól?

Hogy kérdezzem meg anyutól?

Figyelt kérdés
Na szóval, 17/l vagyok, és nyárra a 2 legjobb fiú haverom meghívott a Balatonra egy hétre. Az egyiknek van ott nyaralója. Mind a kettőjük 18 éves. Az a baj nem tudom hogy mit mondjak anyának hogy elengedjen, mert nagyon szigorú:( Pedig nagyon el szeretnék menni, ez lenne az első hogy haverokkal nyaralok.. szóval tudnátok segíteni?
2014. máj. 11. 12:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
91%

És a fiúk barátnői nem lesznek ott? Mit szólnak ehhez a tervhez? Hát én a fiúk barátnői helyében is elgondolkodnék, hogy a barátom ugyan miért akar egy lánnyal nyaralni, mégha csak haverok is, miközben engem, a bartátnőt nem hívnak el.

ja, és egy személyes példa. Nekem is volt 17-18 éves koromban egy nagyon jó haverom, sokszor együtt jártunk el szórakozni bulikba, lagzikba ilyesmi. Aztán egy lagziba elhívott párnak és éppen eleget ivott ahhoz, hogy kijöjjön belőle a "tulajdonképpen már rég meg akarna d.gni" dolog. Én se feltételeztem ezt róla.

2014. máj. 11. 15:27
 22/24 anonim válasza:

Igaza van az előttem írónak.Én sem engednélek el.1 év múlva

nagykorú vagy, és kiröpülsz(ez persze a szülőktől függ,de ha

menni akarsz és a szüleid nem szeretnék, akkor is elmehetsz) .Szabad ember vagy akkor. Majd elmész, ha akarsz.De most még nem vagy annyi.Most még a szüleidtől függsz később már nem.Várj egy kicsit.

2014. máj. 12. 16:15
 23/24 anonim ***** válasza:

A srácok barátnői hogy állnak a dologhoz?

Esetleg próbáljon meg a 2 srác beszélni anyuddal, de sok reményt ne fűzz a dologhoz..Az indokokat már előttem kifejtették.

2014. máj. 12. 20:13
 24/24 gömbicica ***** válasza:
50%

az elérted, hogy kaptál hideget-meleget.

szerintem ugy is elfogsz menni, mert Te ezt már eldöntötted, még ha hazugság árán is.

happy lesz meglásd! aztán ha netán mégse, akkor sory! :-D :-D

vagy lehet, hogy utána itt fogsz kérdezőskodni, hogy mit csináljak, mert, izéééé, :-)

2014. máj. 12. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!