Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kérdezzem meg anyutól?

Hogy kérdezzem meg anyutól?

Figyelt kérdés
Na szóval, 17/l vagyok, és nyárra a 2 legjobb fiú haverom meghívott a Balatonra egy hétre. Az egyiknek van ott nyaralója. Mind a kettőjük 18 éves. Az a baj nem tudom hogy mit mondjak anyának hogy elengedjen, mert nagyon szigorú:( Pedig nagyon el szeretnék menni, ez lenne az első hogy haverokkal nyaralok.. szóval tudnátok segíteni?
2014. máj. 11. 12:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
94%
Anyu, elmehetnék két haverommal a Balatonra egy hétre nyaralni?
2014. máj. 11. 12:41
 2/24 gömbicica ***** válasza:
2%

helyedben én nem mennék!!!!

a17 éves vagy. lesz még annyi időd haverokkal menni, hogy csak na.

az, hogy Édesanyád szigoru, azért még egyszer hálás leszel!!!!

ÉN is megvivtam a magam harcát ilyen idősem egy-egy épitőtáborért, sporttáborért. volt hogy én nyertem, de igyekeztem tartásomat mindig megőrizni, és nem hülyeségekbe keveredni!!!!

Én elmondanám. A hazugság előbb-utóbb kiderül.

2014. máj. 11. 12:42
 3/24 A kérdező kommentje:
Nem akarok neki hazudni, az engedélye nélkül el se mennék, csak nem tudom elengedne e. Sose volt velem semmi baj, nem iszok, nem járok bulizni, nem cigizek, semmi. ÉS ott se lenne semmi, szűz vagyok még, és az is szeretnék még maradni egy ideig amíg nem találok egy tisztességes fiút. Csak fürödnénk, és jól éreznénk magunkat, ennyi.
2014. máj. 11. 12:50
 4/24 anonim ***** válasza:
27%
Két fiúval én se engednélek el ilyen idősen, ő sem fog. Tegyél le róla.
2014. máj. 11. 12:51
 5/24 A kérdező kommentje:
És ha eljönne velem az egyik barátnőm mondjuk? Mert lehet jönne egy velem:)
2014. máj. 11. 12:52
 6/24 anonim ***** válasza:
31%

Ne haragudj, de én sem engednélek el. 17 éves vagy, két fiúval nem kéne nyaralnod.

Honnan tudod, mikor fognak le egyszer szórakozásból.

Nem is a barátaid, hanem "haverok".

Sejted, hogy megvan a szándékuk veled, ugye?

2014. máj. 11. 12:53
 7/24 anonim ***** válasza:
19%
Tudod, hogy engednélek el? Ha lenne egy legalább 30 éves nő melletted. Nagyobb nővér, vagy unokatestvér, aki vigyáz rád. Vagy ha van fiú unokatestvéred, aki idősebb nálad.
2014. máj. 11. 12:55
 8/24 anonim ***** válasza:
52%
Én elég open-minded vagyok, de 17 évesen 2 sráccal nem engednélek el semerre sem. Csak barátnőkkel - megbízható barátnőkkel elmenhetnél, de fiúkkal kizárt. És nem azért, mert a lányomban nem bíznék, hanem a 2 srácban. Nem szeretném, ha ki tudja milyen haverok haverjai megerőszakolnák/eladnák akármi.
2014. máj. 11. 12:57
 9/24 A kérdező kommentje:
Nem ismeritek őket, az az igazság! Nem fog egyik se mondjuk lefeküdni velem, mind a 2-nek van barátnője, és azt akarták hogy csak mi barátok elmenjünk:) és anyám is jól tudja hogy még nem akarom elveszteni
2014. máj. 11. 13:02
 10/24 anonim ***** válasza:
29%

A tízes hozzászólásodból lejön, hogy még nagyon naiv kislány vagy. Az ő barátnőik ugyan hol lesznek ez alatt a hét alatt?

Nem, egyedül sehova, idősebb rokon kíséretében mehetsz.

De nyilván a fiúk húzzák majd a szájukat.

2014. máj. 11. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!