Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha nyáron víz közelébe mennénk...

Ha nyáron víz közelébe mennénk nyaralni "azokon a napokon" akkor hogy kérdezzem meg anyutól hogy használhatok-e tampont?

Figyelt kérdés
Olyan kínos lenne de Én pedig nem szeretnék a víz mellet gubbasztani:=( Ti hogy kérdeztétek meg?? Igaz hogy még odébb van de már egy jó ideje idegesit a betét.:(
2009. jan. 16. 12:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezés nélkül is használhatsz tampont, én se kérdeztem meg, mikor elkezdtem használni. De annyi, hogy megmondod, hogy a betét idegesít, meg ha víz mellé mentek szeretnél a vízbe menni, meg a tampon a fertőzésektől is véd, ennyi
2009. jan. 16. 12:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Ezt sztem sem kell megkérdezned anyukádtól, nagylány vagy már. ez a te magánügyed, még jó, hogy nem kérsz engedélyt rá. vegyél magadnak tampont, és használd, kész.
2009. jan. 16. 12:33
 3/8 anonim ***** válasza:

megértelek,nekem pl a nyaralás 1. reggelén jött meg.ráadásul előszür,tökre beparáztam:( nem mehettem vízbe.anyunál volt ugyan tampon de gusztustalan tartottam:S azóta is betétet használok és idegesít,hogy ha pl tesire öltüzünk látják a többiek h mikor mensizek..erősen fontolom a tamponra való átszokást...egyszer már próbáltam,de nem sikerült feltenni,mert feszült voltam,h mi lesz..nem muszály szólni anyudnak,ha nem akarsz.elég akkor is ha kipróbáltad,kényelmes és azt akarod használni,akkor viszont feltétlenül,hiszen akkor tampont kell venni nem betétet!:)

sok sikert.

2009. jan. 16. 14:10
 4/8 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. még egy fontos dolog a tamponról:ne tartd bent túl sokáig,és előszür mindenképpen az 1. vagy 2. napon próbáld ki mert akkor a legerősebb a vérzés.
2009. jan. 16. 14:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! :)
2009. jan. 16. 15:37
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem az a legegyszerűbb módja, hogy szólsz neki, tök természetesen, hogy -ja igen anyu, majd ha mész bevásárolni vegyél már tampont légyszives. És mindenképpen nyár előtt kezd el kipróbálni,kitapasztalni a tampon használatát, elsőre lehet nem fog menni, addigra már rutinos légy. sok sikert nagylány :)
2009. jan. 16. 21:43
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
szerintem ne legyél tamponos ri.banc te is mint az összes többi k.isku.rva!!!
2012. jún. 11. 19:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolsó, neked elmentek otthonról? Vezesd már le nekem, hogyan sikerült logikai kapcsolatot teremtened a ribancság és a tamponhasználat között!?
2012. jún. 14. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!