Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Használhatok extra tampont ha...

Használhatok extra tampont ha szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Kb 2hónapja kezdtem el tampont használni de eddig még csak a normal-t .. azzal is kezdtem .. de most nincs itthon és betét sem csak extra tampon.. szerintetek mit csináljak? sikerülne?:S 13/L
2011. okt. 19. 17:20
 1/6 anonim válasza:
9%
Ha továbbra is szűz akarsz maradni, akkor ne!!!
2011. okt. 19. 17:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem se! Menj le e boltba vagy kérj meg valakit hogy hozzon neked!
2011. okt. 19. 17:54
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Inkább ne, csak ha extra erős a vérzésed. Minél gyengébb a vérzés, annál kisebb tampont kell használni. Ha nagyon gyenge, akkor inkább betétet.
2011. okt. 20. 07:26
 4/6 anonim válasza:
18%
hát én lebeszélnélek a tampon használatról!!! főleg ilyen fiatalon!én 20 éves vagyok és komoly nőgyógyászati problémával küszködök speciel én már nem is használhatok tampon,régen csak azt használtam mert sportoltam és sokkal kényelmesebb volt,de nem egészséges mert nem tudsz menstruáció alatt úgy kitisztulni mint pl a betétnél és mivel eldugaszolod vele a hüvelyedet a tetején a z alvadt vér rászárad faladra és már kiváló forrás a baktériumok szaporodására,nézz utána neten milyen egészségtelen!! És bakker szűz vagy ne akard egy extra tamponnal elveszíteni....ugye érted mit akarok kihozni belőle..??
2011. okt. 20. 16:46
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek..szerencsére időben hazajött nővérem és elküldtem a boltba .. szóval nem volt rá szükséég.:))
2011. okt. 20. 16:57
 6/6 anonim válasza:
Nem. ez butaság
2014. febr. 6. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!