Attől még hogy szűz vagyok használhatok normál méretű tampont?
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:36
Kedves! Nem titeket idiótáztalak le, hanem a fertőzéseket.
És igenis, lehet tőle fertőzést kapni. Nem tudhatod 100%-ig, hogy miből áll egy tampon, az illetékes gyártó milyen illegális vegyi anyagokkal fertőzte meg.
Nem viccből mondom, hidd el.
Kedves 80%-os!
Te, mint ős "betétpárti" ... Ugye tisztában vagy azzal, h az általad megfogalmazott dolgok, a betétre is mind igazak lehetnek... ?? Ez a gyártós duma nagyon gáz..
Arról nem is beszélve, h ha tampont használsz, nem lesz véres az egész p*ncid, míg a betéttől igen.. sztem undorító, mikor kicserélsz 1 betétet, és az egész p*ncikörnyék csupa vér.. -.- ...
Ez nem probléma? Gondolkodj egy kicsit, mielőtt fikázod a tampon-pártiakat.. !!!
Véres punci, undorító punci, tampon-párti, betét-párti...
Fikázzon téged a nyavalya! :)
tegnap 21:36
Én nem vagyok betét-párti, csak éjszakára használom, napközben tampon. Viszont tényleg nagyobb a fertőzésveszély, és nem feltétlen a koszos kéz miatt, meg nyilván betétről is ugyanúgy bekerülhet bármi, de ugyebár menzesz alatt "tisztulunk", távozik a "felesleg", aminek a tampon jó részét visszatartja, nem tud rendesen kiürülni, és tul.képp emiatt.
(Nem én találtam ki, egészségtan... Csak eszembe jutott...:-D)
Ja, hogy a kérdésre is válaszoljak:
Ha fel tudod helyezni rendesen, akkor igen.
(Én nem tudtam, még a minit sem, sokáig még akkor sem, mikor már nem voltam szűz. Barátnőm meg már akkor szupert használt, pedig ő az volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!