Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el? Cinkes nagyon.

Hogyan mondjam el? Cinkes nagyon.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ma irodalomból kaptam egy témazáró 2-est. Az átlagom mindig is 5-4 volt, most meg itt az év vége, és becsúszik egy ilyen jegy. Ha nem lenne TZ akkor nem is lenne olyan gáz, csak mivel piros jegy, és 2-t ér, így elég ciki... Jövőhéten szülői, és fogadó óra egy napon, szóval valahogy elkéne mondjam csak nem megy. Anyum, és apum is nagyon szigorúak, ölnének ezért szerintem...

12/f

2014. máj. 5. 18:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én jegyeim is általában ötösek, és négyesek, néha még is becsúsznak rosszabbak is. Vacsora közben, vagy egy nyugodtabb pillanatban mond el nekik. Azt is tedd hozzá, hogy biztosan kijavitod. Következő órán próbálj felelni, vagy kérdezd meg a tanárod, hogy nem-e irhatnál javitó dolgozatot. 6. osztályban nekem még engedték, vagy ha ezt nem is, akkor a felelést.
2014. máj. 5. 18:43
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

Ugyanmá, 12 éves vagy, ez még nem a világ vége.

Szépen felnőttesen oda kell állni a szülők elé, megmondani hogy hibáztál, nem szokásod tehát nem a nemakrarás az oka, ki lesz javítva, szevasztavasz.

2014. máj. 5. 18:45
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Ha komolyan veszik akkor megbüntetnek, eltiltanak valami elől, hogy többet tanuljál. De ez természetes. Már mint az, hogy a szülő törődik a gyermeke iskolai teljesítményével és szeretné ha jól menne a gyerekének a suli. Meg az is előfordul mindenkivel, hogy rossz jegyet hoz haza.

Ne idegeskedj amiatt, hogy mit fognak hozzá szólni. El mondod, valószínűleg lesz következménye, de neked ezt vállalnod kell.

Ha nem akarod, hogy csalódjanak benned a szüleid, akkor vállalod a következményeket, komolyabban tanulsz és kijavítod a jegyet. Tudom, hogy ez most a legnagyobb gond és minden e körül forog, de hidd el ez mindenkivel megtörténik és nem szabad túlreagálni.

2014. máj. 5. 18:49
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
Pár év múlva majd örülsz a kettesnek is...
2014. máj. 5. 19:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még ne mondd el. Holnap kérdezd meg a tanárt, hogy javíthatsz-e, ha eddig jó jegyeid voltak biztos megengedi. Nekem is most csúszott be egy 3-as biológiából, de az csak röpdoga volt. Ha megengedte a tanár, hogy javíts, holnap délután mondd el a jegyedet és hogy már beszéltél a tanárral a javításról és hogy megpróbálsz többet és hatékonyabban tanulni. Lássák rajtad, hogy ez a dolog téged bánt a legjobban.
2014. máj. 5. 19:39
 6/10 anonim ***** válasza:
28%

Tuti tipp:

Te: Anya, apa, van egy rossz hirem. Aides lettem, mert kipróbáltam a szexet egy fiúval.

Szüleid: Kiborulnak,hisztiznek, veszekednek.

Te: Ja, nem igaz, amit az előbb mondtam. Viszont kaptam egy kettest irodalomból.

Szüleid: Ó, hála a jó égnek, mit az a kettes.

:D

2014. máj. 5. 19:45
 7/10 A kérdező kommentje:
fiu vagyok xd
2014. máj. 5. 19:53
 8/10 anonim ***** válasza:
52%

attol még lehet jó a tipp max csak jobban kiakadnak xd

am később tényleg őszintén örülni fogsz a 2-esnek :D álj eléjük és mond el, nem világvége :)

2014. máj. 5. 20:40
 9/10 anonim ***** válasza:
28%

TE: Anya, apa! Van egy kis baj. Tudod van az az oldal, az ismeretlenek (névtelenül chatelhetsz bárkivel).

Szüleid: Igen.

Te: Beszéltem ott egy 15 éves lánnyal. Azt mondta megveszi nekem az új xy videójátékot, ha küldök egy meztelen képet. És én nagyon szerettem volna azt a játékot. De kiderült, hogy egy 50 éves férfi. Azt mondta elküldi mindenkinek ezt a képet, ha nem találkozok vele. Így suli után elmentem hozzá. És hát csúnya dolgokat tett velem.

Szüleid: Jesszusom, édes kisfiam, jól vagy? Azonnal megyünk a rendőrségre.

Te: csak vicceltem, de kettes lett az irodalom témazáróm.

Szüleid: Hála égnek!

Vagy

Te: Anya, apa, lefeküdtem egy 15 éves lánnyal, mert xy azt mondta, nem merek. Most terhes.

Szüleid: Jesszusom fiam, neked elment az eszed??? Tönkre tetted a saját, a lány és a mi életünket is. Ezért még megfizetsz.

TE: vicceltem, de 2-es lett az irodalom témazáróm.

Szüleid: Óh, hála Istennek!

2014. máj. 5. 21:02
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mond,hogy becsúszott egy kettes irodalomból. Ez nem a világ vége valóban.
2014. máj. 5. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!