Szulok! Ti megengednetek egy 15-16 éves lánynak a piercinget és a hajfestést?
én nem vagyok szülő de azért válaszolok.
"lezárja a lelked"?! Na ez egy nagy hlyeség de tényleg. Ettől függetlenül ha lenne gyerekem, az orr pc-t nem engedném, a többit igen.
A hajfestés szerintem megoldható, hajszínező krétával. Beszínezed, és ha megunod hajat mosol és 1-2 alkalom után biztos hogy lejön teljesen. De lehet kapni lemosható spray-t is. Keress rá, mutasd meg a szüleidnek hátha megengedik, elvégre így nem végleges és az eredeti hajszínedet sem károsítja ha minőségit veszel.
14 vagyok. van 8 fülpiercingem 1 orr és a hajamban vannak vörös ill. szőke tincsek. nem csináltam mást csak sokat győzködtem őket. drukkolok hogy sikerüljön!
14/L
Szerintem nézd meg ezt és gondolkozz el rajta.
https://www.youtube.com/watch?v=BIeLvfgsLWM
Ha ezután is szeretnéd akkor várd meg a 18-at és csináltasd meg.
én 14-15 éves koromban már hajat festettem, ezután 17 évesen orr piercinget lövettem, 17 évesen emelett lett tetoválásom is. A szüleimmel nem volt mély a kapcsolatom, de azért, ha ez szóba került, nagy tiltakozás volt a vége. Úgy éreztem, hiába a szüleim, nem beszélnek velem semmiről, nem ismernek (nem én nem akartam, én nyitott voltam és vagyok is), így nem tartozom nekik magyarázattal, és megcsináltattam a saját zsebpénzemből amit akartam.
A te helyzeted más, szerintem téged jobban figyelemmel kísérnek, és fontos nekik, hogy ne hirtelen felindulásból, ne divatból (mi másból csináltatna egy tini hajfestést és piercinget?... egyértelmű h divat) csináltasd.
Szerintem más szemszögből közelítsd meg a dolgot. Próbáld elmondani nekik, hogy neked most szükséged van arra, hogy kipróbálhass dolgokat, mert nem érzed, hogy ez befolyásolná a lelked, vagy a hozzáállásod, és ugyan úgy fogod őket tisztelni, szeretni. Ha így elmondod nem hinném, hogy nem enyhülnek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!