Szulok! Ti megengednetek egy 15-16 éves lánynak a piercinget és a hajfestést?
Biztosan nem engedném meg a hulladék piercingeket...
Amúgy én visszataszítónak találom ezeket a vackokat, igaz én fiú vagyok :D
16F
hát én 15 évesen csináltattam az első pc-t a számba. bogyósat. és szintén 15 évesen kezdtem el tágítani a fülemet, hajamat meg 16 évesen festettem be. pirszinget megengedték, tágítóról nem tudtak, kb fél év után vették észre :D de azt már 1 éve kivettem. tetkót meg 18 évesen csináltattam először
21 éves vagyok és lány
Attól függ mennyire extrém.
Igaz 17 vagyok, de válaszolok. A hajfestés nálam úgy volt, hogy anyummal megbeszéltem, ő nagyon jófej, megengedte egyből. Apumnak nem szóltam, mivel elváltak, és anyummal lakom úgy gondoltam neki nagyobb beleszólása van. Persze azt is tudtam, hogy apum úgyse engedné :D. Befestettük sötétbarnára, és tök jól állt. Apum pár hónapig cseszegetett miatta, beszólogatott, de megszokta. Nehéz volt neki feldolgozni, hogy nem a kis szőke kislánya vagyok :D. Mostanában már ő szokta mondogatni, hogy milyen szép hosszú a hajam stb.
Piercing. Az alaptörténet ugyanaz, anyum engedte, meg is csináltattam, a szám alatt van oldalt.lassan egy éve. Szégyen, nem szégyen apum még most sem tudja, ebből már tényleg balhé lenne. Ha megyek hozzá ki szoktam venni. Tetkón gondolkozom perpillanat, de inkább várok vele még pár évet, hogy ne bánjam meg. Nővérem sokkal rosszabb kamasz volt mint én, szerencsés vagyok, mert ő már sok mindent kiharcolt a szüleinknél. Ha jól tanulsz, és normális vagy otthon én engedném, nekem is ezért engedte anyu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!