Mas huszonevest mennyire támogatnak a szulei, ha azok jol keresnek?
Edesapam tobb mint 1 millio forintot keres havonta. En eddig ebbol kaptam havi 100ezret, egyetemista vagyok, Budapesten elek, hozzateszem eleg jol, nem eszek minden honap vegen parizert, tehat okom nincs panaszkodni. Azonban o allandoan azon veszekszik velem, hogy sokat koltok. Bevasarolok napi 3ezerert mondjuk, ha eszek fott kajat is, a hazautam is heti 8ezer, es akkor meg nem beszeltem a berletrol, gyogyszereimrol stb. Tisztaban vagyok azzal, hogy mashol csaladok elnek meg ennyibol, es nyilvan en is ki tudnam hozni kevesebbol is, de egyszeruen nem birom megerteni, hogy hogy lehet, hogy valaki ennyire sajnalja a sajat lanyatol a penzt.
Nem jarok bulizni, nem veszek magamnak ruhat, es megis elmegy ennyi penz havonta.
Valamit egesz biztos rosszul csinalok, most mar probalom okosan megoldani, de soha nem eltem meg egyedul, nem tudom mit var tolem. Kivancsi lennek masok mennyibol elnek havonta, akik megengedhetik ezt. Es persze azert is halas lennek, ha valaki adna tippeket min lehet sporolni anelkul, hogy mondjuk egeszsegesen etkezem.
Nem felvagni szeretnek, minden tiszteletem azoke, akik egyetem mellett dolgoznak, havi 60bol megelnek, en is keresek munkat, csak hat nehez. Koszonom a valaszokat:)
Egyetemistaként a kolit 17e a bérletet3,5e plusz 20 e. Ft ftot kaptam kajára és utazásra havonta...5 éve....tehát most olyan 25 öt kapnék azon felül ha sulis volnék.
Bár még 20on éves vagyok..a szüleim jól keresnek, nem támogatnak jelenleg
A lakásba majd elvileg egy kicsit besegítnek amikor aktuálissá válik( kb 1M-val, mert tesómat még mindig támogatják, ogy egyenlőek letyünk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!