Hogyan találhatnám meg az édesapámat?
Figyelt kérdés
A szüleim születésem előtt elváltak. Édesanyám soha nem beszélt édesapámról. Mindíg is hiányzott nekem de mivel én is apa lettem ez az érzés erősebb lett.!2014. ápr. 26. 20:57
1/9 anonim válasza:
Én a kocsmában kezdtem el kutakodni öregapám után,azt mondták kiköpött mása vagyok!
3/9 anonim válasza:
NIncs senki körülötted, aki ismerte? Anyukád barátai, rokonok, stb.
4/9 anonim válasza:
Bár más témából ismerem, de a Vöröskeresztnek van (csak volt?) ilyen "szolgáltatása"..
Keresd meg őket.
Édesanyád nem tudod kérdezni, vagy nincs semmi nyom hagyatékában? gyerektartás, apaság vállalás, valami, egy cím, név, vagy bármi?
5/9 anonim válasza:
anyakönyvi kivonatban nincs benne?
6/9 anonim válasza:
Ácsi,ha házasok voltak,hisz azt írja.. simán bemész a polgármesteri hivatalba és kikéred az anyagot,hogy valami betegséged van,hogy nem-e örökletes és meg is van!
7/9 anonim válasza:
Ne haragudj, tudom nem ez volt a kérdés de ha nem gond leírom én mit gondolok. Nekem is elváltak a szüleim, én anyummal maradtam, bár én ismerem apámat, de bár ne ismerném! Nem érdekeltem az előtt sem, hogy vele éltünk...hát most sem más a helyzet. Én is már anya vagyok, így vhol rossz érzés, de az biztos, hogy látni nem fogja az unokáját! Lehet anyukád,hogy nem beszélt róla csupán megkímélt téged sok rossztól, akár fájdalomtól...
8/9 anonim válasza:
Már apa vagy.Nem 2 nap tellett el a születésed óta,apád még sem keresett.Neked hiányzott,te neki ezek szerint nem annyira.Ha anyád nem beszél róla annak oka van.Pont azért neked még kevesebb fájdalom jusson.Na majd mindjárt jönnek "mert anyád eltiltott"biztos van ilyen is,nem vitatom.De ha egy apa látni akarja a gyerekét az nem eltünik mint szürke szamár a ködbe,hanem eget földet meg mozgat a gyerekéért!!De ne idegeskedj,apád hamarosan jelentkezik.Hiszen megöregedett le pusztul kell a támogatásod!Főleg,hogy törvény is van rá újabban.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek aki velem együtt gondolkodott, a válaszokat. Most elgondolkodtam rajta hogy vajon apám miért nem keresett az eddigi 31 évem alatt?!
2014. ápr. 28. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!