Hogyan találhatnám meg a rokonomat, aki külföldön él? Csak azt tudom, hogy melyik városba költözött ki és a nevét.
Figyelt kérdés
Amerikába költözött ki,Floridába,egy Sarasota nevű városba.Ott ment férjhez és felvette a férje nevét.Tudom hogy hívják,csak neten például sehol sincs rajta.Kerestem facebookon,csak valami lájkolós oldalon van rajta,mintha valami cég oldala lenne rajta,ismerősnek jelölni nem lehet.Twitteren is,a bejegyzések pár évesek,nem reagál.A telefonszámát nyilván nem tudom.Hogyan kereshetném fel?2014. ápr. 1. 21:21
1/4 anonim válasza:
google sem dob ki semmit?mail?teljes név?aza a céges mail? lehet arra reagál
2/4 A kérdező kommentje:
Semmit.Probaltam,mintha nem is letezne.Az a baj,ha valami baj erte volna nyilvan senki nem ertesitene minket.Esetleg mondjuk a varos honlapjan ha erdeklodok akkor kezdenek valamit vele?
2014. ápr. 1. 22:57
3/4 anonim válasza:
ha tudod a férje nevét, probáld meg megkeresni a férjét és ő talán reagál. van 1 olyan weboldal hogy www.whitepages.com , ezen nevet és címet lehet keresni. ez online telefonkönyv.
4/4 anonim válasza:
Arra gondoltál-e már, hogy ő nem akarja, hogy Magyarországról bárki is zaklassa? majd ha őt érdekli bármelyik otthoni rokona, akkor megadja a felületet arra, hogy megtaláljátok, illetve maga is aktívan keresni fogja az otthoniakkal a kapcsolatot.
DE mivel jelenleg ez nem így van, talán békén kéne hagyni. Úgyis ugyanz az a első gondolata, mint a legtöbb otthonról elszakadni kényszerült, külföldön élőnek: "na ez ugyan mit akarhat? Pénzt? Állást? Minek mászik a nyakamba?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!