Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen módon lehetne édesapáma...

Pierburg kérdése:

Milyen módon lehetne édesapámat eltiltatni tőlünk?

Figyelt kérdés

Már nagyon rég óta fogyaszt alkoholt rendszeresen,de mára már alkoholistává vált. Fenyegetőzik és kötekedik,egyetlen egy mondatával felidegesít amikor részeg szinte mindennap és 17 évesen nem szeretnék idegbeteg lenni. Sajnos anyagi helyzetünk nem enged új lakást hogyan lehetne megoldani ha nem hajlandó abba hagyni az alkoholt.

17/L

2014. ápr. 4. 19:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy.
2014. ápr. 4. 19:32
 2/12 A kérdező kommentje:
Ezek a gyermekvédelmi-s szervezetek se csinálnak semmit?
2014. ápr. 4. 19:34
 3/12 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudnak csinálni a gyermekvédelmisek sem. Apádat nem lehet kényszeríteni, hogy elvonóra menjen. Legfeljebb megkérik, hogy menjen el önként.
2014. ápr. 4. 19:41
 4/12 anonim ***** válasza:
sztem a gyermekvédelmisek tehetnek. ha bántalmaz, akkor rendőrség
2014. ápr. 4. 19:42
 5/12 anonim ***** válasza:
mármint neked segithetnek ugy értem
2014. ápr. 4. 19:43
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Jól sejtem, hogy övé a lakás, amiben ülve írtad a kérdést?
2014. ápr. 4. 19:47
 7/12 anonim ***** válasza:
A nagyszerű törvényeinknek hála csak akkor lehet ilyen esetben bármit is tenni, ha már bántalmazott valakit, és az illetőnek komolyabb baja esett miatta. Ha csak fenyeget, vagy néha kioszt egy-két pofont, azzal hiába mész sehová, le se fognak sz@rni a gyámügyesek és egyebek. Sajnos ez Magyarország :(
2014. ápr. 4. 20:22
 8/12 A kérdező kommentje:
a lakás amiben ülve írtam a kérdést nem az övé édesanyám nevén van de a "gyerekeké" tisztelem édesapámat de neki sincs hozzá joga hogy tönkre tegye a gyermekei életét ha erre céloztál volna.
2014. ápr. 4. 20:31
 9/12 anonim ***** válasza:
29%
a házasság alatt vették a lakás teljesen mindegy kinek a nevén, van jogilag közös és váláskor 50% jár az apának.
2014. ápr. 4. 20:36
 10/12 anonim ***** válasza:
46%
9-es azért némileg leegyszerűsítetted a dolgot, mert nem teljesen van így.
2014. ápr. 4. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!