Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért baj, hogy számít a pénz...

Miért baj, hogy számít a pénz és nem törődtem bele a szegénységbe? Hogy viselkedhet így az apám? Felpofozott és lek-*zott

Figyelt kérdés

Régen is imádtam a drága, márkás dolgokat, de csak azt hallgattam, hogy teremtsem meg rá a pénzt én, minek ilyen drága holmi, ugyanolyan jó az olcsó is, stb.

Nem is akartak jobb életszínvonalon élni, nekik jó volt az, hogy hónapról hónapra élünk.

Aztán mikor esélyem volt rá, léptem és cselekedtem, sikerült elérnem azt a színvonalat, amit akartam.

Viszont apáék megtudták, hogy milyen áron sikerült ez és azóta nem beszélünk.

Apa felpofozott, mintha egy kisgyerek lennék, aki valami szörnyűséget követett el.

Anya pedig látszólag neki ad igazat, de titokban folyamatosan hívogat, hogy menjek haza és megígéri, hogy segít, ha bocsánatot kérek és hogy minden rendben lesz majd, apa is megbékél.

De elég kevés esélyt látok arra, hogy én visszamenjek oda és ezt anya nem tudja elfogadni. Azt hiszi, ez is csak egy kis vita, ami magától megoldódik és holnap már ott ebédelek én is velük, együtt.

Nem értem, hogy viselkedhetett így az apám, hiszen a lánya vagyok.

Olyan, mintha az zavarná, hogy én nem törődtem bele abba, hogy nincs sok pénzünk és nem dolgoztam 0-24 a semmiért szinte, ahogyan ők.

Hogy beszéljek erről anyával, ha ő nem akar elveszíteni, de közben apának nem mondja el, hogy keres?

Hogy értessem meg vele, hogy semmi nem lesz ugyanolyan, mint régen?

2014. ápr. 26. 16:06
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
24%
Amúgy apukád se százas: pofozkodni még mindig könnyebb, mint tanítani is valamit.
2014. ápr. 26. 21:16
 52/70 anonim válasza:
91%
"Ha nem menne a tanulás és nem bírsz el a TZ-kel, a megfelelő f**z kiválasztásához is érzék kell!" ;)
2014. ápr. 26. 22:02
 53/70 anonim válasza:
77%
Haha, azt kihagytad az eszmefuttatásodból, hogy mennyi idős is a pasi.... :)))
2014. ápr. 26. 23:40
 54/70 anonim ***** válasza:
97%
Éppen a 12 órás éjszakai műszakomat töltöm egy kórházban. Nem keresek annyi pénzt, mint Te, kedves kérdező, de 2 hét múlva férjhez megyek egy férfihoz, akivel ŐSZINTÉN szeretjük egymást, és hidd el, ez sokkal többet ér, mint a fenti módon szerzett "gazdagságod"!!!!!
2014. ápr. 27. 01:10
 55/70 anonim ***** válasza:
3%

54-es, ez mind nagyon szép, csakhogy a kérdező nem a te romantikus lányregény-életedről érdeklődött, hanem az apjával való konfliktusáról... Azon mennyiben segít, hogy te férjhez mész a saját álompasidhoz? Vagy te is csak kötekedni akarsz a kérdezővel, mint a válaszolók 95%-a?

Egyébként szánalmas válaszadók gyűltek itt össze, értelmes válaszok helyett megy a minősítgetés, és mindez azért, mert eszi őket a sárga irigység, amiért a kérdezőnek nincsenek anyagi gondjai, mint nekik... és most hiába írja a sok erkölcscsősz, hogy ők nem irigyek, dehogynem :D Ha nem lennének irigyek, nem fájna nekik ennyire a kérdező életmódja.

2014. ápr. 27. 07:52
 56/70 anonim ***** válasza:
95%

A fiatalsag a szepseg a szex varazsa mulando

Es akkor mi lesz ha ennel tobbet kell nyujtani? Erre valaszolj

20/30 ev mulva hol leszel ? Egy sorert fogsz egy pasival lakni vagy kajaert?

Aki mastol varja a megoldast mas hatan akar elni semmi nem lesz sehova o nen jut.

Elerted hogy 3 gomboc a fagyi de milyen aron?

2014. ápr. 27. 08:03
 57/70 anonim ***** válasza:
98%

55-os,

Csak az a baj, hogy ezt ugy talalja, mintha barmit is elert volna a labai szet, illetve a mellei kipakolasan kivul.

Feketen feheren latszik, hogy erdekbol van a pasival, gondolom minimum 20-30 ev is van koztuk. Nehogy mar ez ilyen eletmod legyen a helyes, kovetendo pelda. Ezerszer tobre tartom a 12orazos apolot mint ezt a kis Qvat.

2014. ápr. 27. 08:49
 58/70 anonim ***** válasza:
0%
57-es, mielőtt valamire tartasz valakit, tanulj meg írni! Így most elég röhejes, bármit is mondasz...
2014. ápr. 27. 09:04
 59/70 anonim ***** válasza:
100%

58-es,

Mi a problemad?

2014. ápr. 27. 09:17
 60/70 anonim ***** válasza:
100%

Én csak annyit mondok, hogy ismerek hozzád hasonlót.

Most 38 éves.

Gazdag pasikkal hempergett, majd mikor nem kellett már senkinek (emellett buta volt, mint a rosseb), el kellett mennie éhbérért takarítani a vasútra. Most 38 évesen úgy néz ki, mint egy lerobbant 50-es. Oda a csillogás, a pénz, a gazdagság.

EZ lesz a te jövőd is.

2014. ápr. 27. 11:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!