Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mi a jobb a...

Szerintetek mi a jobb a gyereknek a nyáron: nagyszülő vagy bébiszitter?

Figyelt kérdés

A nagyszülők messze laknak, így ott lenne vasárnaptól hétfőig.

A bébiszitter idegen, de reggel-este velünk lenne és nyilván itthon aludna.

3 éves kislány.

2014. ápr. 26. 12:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

A nagyszülők 52 és 55 évesek. Anyósom óvónő, ezért lesz otthon a nyáron.

Lemennénk pénteken együtt hozzájuk, mi vasárnap este vagy hétfő hajnalban hazajönnénk a férjemmel és péntek délután mennénk újra munka után. Júliusban lenne 2 hét és augusztusban 1.

2014. ápr. 26. 13:07
 12/16 anonim ***** válasza:
91%
igy egyértelmüen azt mondom, hogy a nagyszülökre biznám.
2014. ápr. 26. 13:26
 13/16 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem vegyesen. Megszokja mas emberek tarsasagat is. Szoval egyszer babysitter, egyszer nagyszulok.
2014. ápr. 26. 14:58
 14/16 anonim ***** válasza:
87%

kiskoromban sok időt töltöttünk a tesómmal a nagyszüleinknél, és imádtuk! hiányoznak is azok az idők :)

mindenképp a nagyszülőt javaslom.

2014. ápr. 26. 15:38
 15/16 anonim ***** válasza:
88%
26 leszek, mondhatni nem is olyan régen voltam gyerek... A nagyszüleim egy városban élnek velünk. Nemcsak nyáron, de más évszakban is volt, hogy lepasszoltak, vagy ide-vagy oda. Szóval azt hiszem így utólag nagyon megharagudnék a szüleimre, ha bébiszittert fogadtak volna mellénk. Mama mindig mindent megcsinált, örült, hogy ott vagyunk, néha voltak nagy elverések /minket még elfenekeltek, ha megkattantunk én meg az unokatesóim/, és őrült jó sztorik, és hihetetlenül jó zabálások. Én kevesebb lennék ezekkel az élményekkel, ha egy fizetett ember lenne mellettem, aki biztos nagyon kedves, és tökéletesen végzi a melóját, de mégsem a mama... Nálunk pl anyám és anyósa nincsenek is jóba, mégis elengedett, túllépett önmagán, mert látta, hogy mama jól elvan velünk, nem kell túlragozni... Egyértelműen a nagyszülők! A pénz is megmarad, a nagyi is jól jár, az unokának meg előbb-utóbb nagy élmények lesznek a nyarak!
2014. ápr. 26. 15:54
 16/16 anonim ***** válasza:
62%

Nagyszölőktől is függ. Ha szívesen vállalják, nem teher nekik akkor inkább oda.

Bébiszittert, csakis, ha hallottál már róla, hogy ki ő egyáltalán, csakis úgy. De 3 évesen a nagyszülőknek ovónéni, vagy se, fárasztó lehet szinte mindig egy 3 éves. Ha már nagyobb akkor könyebb a nagyszülőknek, akkor ha vállalják rájuk hagynám könnyedébben.

Nagyik nem fogják azt mondani, hogy ne hozd a kicsit mert imádják. De ki is próbálhatjátok eleinte nagyiéknál, és ha terhes nekik, onnantól szitter.

Attól is függ, hogy a nagyszülők mennyit foglalkoznának vele, de gondolom óvónéni odatenné magát, nem csak a tv elé a kicsit. Bár szitter is megteheti ezt ha belegondolok.

2014. ápr. 26. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!