Ilyenkor mi a teendő?
Itt anyukád az egyetlen, aki tehetne valamit - mégpedig azt, amit írtak már előttem, elballag az önkormányzathoz a tulajdoni lappal, és közli, hogy apádat ki akarja jelenteni. Ennyi.
Ha apád nem veszi tudomásul, mehet a feljelentés is a rendőrségen - ivócimbora ügyvéd nem oszt, nem szoroz ilyen esetben, ezzel ne is foglalkozzatok.
...és ez a könnyebbik része, ugyanis szerintem anyukádat rávenni erre, na az lesz a nehéz... tapasztalatból beszélek, volt egy szomszédasszonyom egyszer, hasonlóan éltek, és ő, miután a kedves pasi eltörte a kezét, is csak azt mondta: "de hát... ő nem olyan rossz ember... és mit csinálok, ha elköltözik?". Szóval anyukádat kell meggyőzni, hogy ez így nem mehet tovább.
Köszi..."hajnalban" valahogy az a tény kimaradt, hogy nem házasok..
Akkor még egyszerűbb is..
A gyermekelhelyezési kérelmet kell beadni, és a kijelentést elintezni..
( az ügyvéd igazából egyikkel sem tud mit tenni..
Te már eldöntöd, hogy kivel leszel, a tesód korától függően ugyanúgy megteheti ezt.
Viszont ha ilyen az apád, akkor esélytelen, hogy hozzá kerüljetek, kivéve, ha ezt kérnétek, teljesen mindegy milyen ügyvédje van
ha nincs a kölcsönről papír, akkor bizonyítsa be...
úgy sem fogja tudni, emiatt ne aggódjatok, és ilyen nincs, hogy 20 ezer forintból 4 év alatt ilyen magas összeg jöjjön ki, különben is, házasság alatt történt, tehát már csak ezért sem számít hitelnek...
17: De a gyerek a Kérdező.
És neki nem kellene így élnie, nem is akar.
Ha házasok, ha nem, akár kölcsönnek számít az a 20ezer, akár nem, nehogy emiatt ne rakjátok ki.
4 év alatt cirka 25, max 30ezer lehet még jóval a hivatalos jegybanki alapkamat felett számolva is a kamatokkal terhelt összeg.
Komolyan mondom Kérdező, ha csak emiatt nem lép az anyukád, inkább adok kölcsön 50ezret, csak szabaduljatok meg végre attól az állattól.
15-ös vagyok:
ez az információ nekem valahogy kimaradt :) ,de szerintem a lényegen így sem változtat, addig, amíg nincs róla papír, akár fejre is állhat, nem követelheti vissza a pénzt, főképp nem ilyen uzsorakamattal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!