Ilyenkor mi a teendő?
1 az ügyvéddel ne foglalkozz
2 házasságban közös a lóvé, nincs kölcsön, ha anyud meg volt szorulva pénzzel akkor apád a közösből segítette ki
3 ne hagyjátok már magatokat egy elmebeteg alkoholistától revolverezni
20 ezer forintból 40 év alatt se lesz normális kamattal számolva 10 millió!
Az uzsorakamatot (irreálisan magas kamatlábat) pedig a törvény tiltja!
Egyébként is, ha nincs 2 tanúval aláírt okirat a kölcsönadásról, nem követelheti édesanyádtól!
Ha az aláírását odahamisítja SEMMIS a szerződés.
Amúgy milyen "ideiglenes..." valamiről beszélsz?
Kinek a lakásában éltek? Anyukádé? Vagy közös tulajdon?
Csak akkor tehetitek ki, ha az anyukádé!
És akkor se te, hanem csakis anyukád!
Elsőnkörben be kellene adni a valást..
Az önkormányzattól kérni az apád kényszerkijelentését az ingatlanból.( ezt is anyukád tehetu meg tulajdonosként)
Vannak dolgok, amikkel egy szipo-szupi ügyvéd sem zud mit tenni ( ez pont olyan)
Ha pedig "ivópajtás"' akkor szented mennyire lehet már jő? Elitta az agysejtjei már..
Szia!
Menj el a kerületi családsegítőbe és ott kérdezd meg!
És a nane-hu-n lévő segélyhívó számon is.
" januárban jár le az ideiglenes..." Mi jár le?
A szüleid regisztrált élettársak? Ezt kéne még tudni.
Ja, látom, lakcím!
Egyszerű! Én vettem lakást, és tévesen be voltak még jelentve többen azok köztül, akik az elmúlt 100 évben ott laktak, egyikük már nem is él. Ezért tudom, hogy kell. Bemegy a lakás tulajdonosa az okmányirodára az adásvételi szerződéseel, amivel igazolja, hogy ő a tulajdonos. Egyébként rögzítve van ott is a számítógépben, hogy kié, és hogy a többiek milyen jogcímen vannak ott. De mégis ott helyben be kell mutatni a dokumentumokat. És akkor nyilatkozik a tulajdonos, ki akar ki- meg bejelenteni.
Nem kell hozzá más, csak egyedül az ő nyilatkozata. Anyukád hogyhogy nem tudja ezt? Az ő dolga lenne megoldani, nem a kisgyerekeié!
Ez nagyon nagy baj, hogy Te kell megoldd helyette!
Szerintem inkább gyerekként érj segítséget otthoni körülményeid miatt a családsegítőnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!