Akkor is szeretnéd a gyereked ha az nem olyannak születik amilyennek te szeretted volna?
ha nem lenne olyan stílusa, alkata amilyennek elképzeltétek volna. Ha gyengébb lenne testileg\lelkileg, attól még ugyanúgy szeretnéd őt? nem szégyenkeznél a barátok-rokonok előtt mikor felnőtt korára sem lett neki párkapcsolata és inkább lenne magának való csendes egyéniségű?
(nem önsajnáló, vagy élősködő csak egyszerűen nem olyan amilyen gyermekről álmodtál?)
Most szültem, de már előtte is volt egy kisfiam. A nagyobbik egy igazi gézengúz. Mozgékony, eleven, rengeteget beszél, rosszalkodik, sokszor ki is húzza a gyufát, de imádom.
Mielőtt megszületett a pici, féltem attól, hogy milyen lesz a második gyerek. Nem voltak elvárásaim, csak egyszerűen féltem, hogy mi van, ha őt nem fogom annyira szeretni. Nem tudtam milyen lesz külsőre, belsőre, mennyire fogom majd a nagyobbhoz hasonlítani...stb.
Hát megszületett. Első nap megállapítottam, hogy nagyon csúnyácska, nagy súllyal született, és elég nyomott feje volt:) Ennek ellenére nagyon édes kisbaba volt. A "gyűrődések" hamar elmúltak. Az arca hasonlít a nagytesóra, a természete teljesen más. Nyugodt, higgadt, szép kényelmes baba. És dundi, nem úgy mint a nagy.
Nem tudom, ha megnő, milyen lesz a stílus, a természete, az alkata, de akárhogy is lesz, én nagyon fogom szeretni. Mindkettőt.
:)
szerintem is elszomorító, hogy van ilyen de örülök, hogy ti nem így gondoljátok
mindenkinek ment a hasznos :)
a 11-ik válaszoló szerintem nagyon jól gondolta: " Vannak szülők, akik a maguk eltervezett életét szeretnék a gyerekeikben megélni. Ha nem olyan a gyerekük, képesek kudarcként megélni a helyzetet."
egy ilyen szülővel mit lehet tenni, hogy megértse nem mindenkinek ugyan az a jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!