Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akkor is szeretnéd a gyereked...

Akkor is szeretnéd a gyereked ha az nem olyannak születik amilyennek te szeretted volna?

Figyelt kérdés

ha nem lenne olyan stílusa, alkata amilyennek elképzeltétek volna. Ha gyengébb lenne testileg\lelkileg, attól még ugyanúgy szeretnéd őt? nem szégyenkeznél a barátok-rokonok előtt mikor felnőtt korára sem lett neki párkapcsolata és inkább lenne magának való csendes egyéniségű?

(nem önsajnáló, vagy élősködő csak egyszerűen nem olyan amilyen gyermekről álmodtál?)

2014. ápr. 23. 22:23
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Vannak szülők, akik a maguk eltervezett életét szeretnék a gyerekeikben megélni. Ha nem olyan a gyerekük, képesek kudarcként megélni a helyzetet.Ez, persze érezhető is a kapcsolatukban. Viszont vannak szülők, akik az életüket átrendezik egy betegen született gyerek miatt.

Minden azon múlik, a szülő milyen beállítottságú, mint ember.

2014. ápr. 23. 22:43
 12/35 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, továbbiakat is várok
2014. ápr. 23. 22:45
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy fiam van és akkor sem szégyellném, ha meleg vagy drogos lenne. A nemi indentitásáról nem ő tehet, ha drogos lenne, akkor meg inkább segítségre szorulna, nem arra, hogy szégyelljem. Az anyja vagyok és mellette állnék a bajban. Ki álljon mellé, ha nem az édesanyja?

Egyébként nem olyan mint amit "elképzeltem" mert hiperaktív-figyelemzavaros, de imádom őt. Lehet ezt is szépen kezelni sporttal, fejlesztéssel.

Ha egy kedves, szerethető, boldog ember lesz belőle, akkor én már örülök. Soha nem szégyenkeznék senki előtt miatta. (Most nem megyek bele, hogy mi lenne kirívó esetekben. pl gyilkosság)

2014. ápr. 23. 22:46
 14/35 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, gyerekekkel fogok foglalkozni és ez egy ilyen pszichológiai feladatom, minél több embert megkérdezni ilyen dolgokról, tényleg sokat segít ez a sok válasz :)
2014. ápr. 23. 22:56
 15/35 anonim válasza:
100%

Sosem képzeltem el,hogy milyen lesz a fiam,és sosem szégyellném semmi miatt!Elvégre ő az én gyermekem akire büszke vagyok,hogy olyan amilyen!Pedig olykor nagyon eleven és egy kis csibész.Jaj lesz a csajoknak ha felnő.Ha azzal állna elő,hogy más a nemi identitása,akkor sem forditanék neki hátat,hanem támogatnám amiben csak tudom!

Nem értem amúgy a kérdésed,egy gyereket sosem szégyell az ember,még akkor sem,ha ne adja isten betegnek születik.

2014. ápr. 23. 22:57
 16/35 anonim ***** válasza:
Az én kislányom egész másképp néz ki külsőre, mint ahogy elképzeltem magamban. :) Fekete hajúak vagyunk az apjával, a lányunk szőke és világos bőrű. A stílusát nem tudtam el se képzelni... de egyszerűen a világon nincs semmi olyan ok számomra, ami miatt nem szeretném!!!
2014. ápr. 23. 22:59
 17/35 anonim válasza:
100%
Nekem meg nincs gyerekem, igy csak a kozvetlen csaladom peldajat tudom felhozni. Nekem Edesapam az egyik legjobb baratom is egyben (26 eves vagyok), es tobbek kozott azert is merek tole minden esetben tanacsot kerni, mert nagyon sokszor elmondta, hogy a gyereke vagyok, es barmit csinalnek mellettem allna. Ez nekem a mai napig nagy segitseget jelent, mert tudom, hogy barmikor szamithatnek ra. Ezen kivul van ket batyam, mindketto tobbgyerekes csaladapa, es (ugyan a gyerekek meg kicsik,) en ugyanezt a hozzaallast latom mindkettojuk reszerol, pedig naluk is vannak nehezsegek, peldaul az unokahugom autista, de soha semmilyen negativ dolgot nem latok, mindketten szereto apak lettek. En is ezt tartom normailisnak, hiszen ha az embertol mar a sajat szuloje is elfordul, akkor kiben bizhat?
2014. ápr. 23. 23:04
 18/35 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

kedves 22:57-es én már találkoztam olyannal aki azért szégyenkezett mert a fia nem volt csajozós inkább otthonülős gyerek volt és ez a szülőnek rendesen szégyen volt..

szomorú de van ilyen

2014. ápr. 23. 23:14
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

"természetesen a gyerek heteroszexuális"

És ha nem az, akkor már nem a gyereked? Azért merőben sértő a drogosokhoz és az alkoholizálókhoz hasonlítani a homoszexuálisokat...

2014. ápr. 23. 23:18
 20/35 anonim ***** válasza:
Nem szeretném.
2014. ápr. 23. 23:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!