Anyám pasijához költöztünk, aki a saját gyerekét teljesen elkényeztetni, míg tőlem minden fillért sajnál. Hogyan ne érezzem magam rosszul?
Nem tudom, pontosan hogy van, de azt hiszem, anyu nem fizet rezsit itt a pasinál, de a nagylelkű gesztusok ennyiben ki is merültek anyám pasija részéről. Kaját, tisztálkodó szereket, ilyesmiket anyu fizeti kettőnkre a saját fizetéséből. Nem eltart minket a pasija!
Elvileg igen, most így több pénze marad anyumnak, de valahogy nem látok belőle semmit... Nem tudom pontosan, mire megy el a fizetése, nem kérem számon, mert tudom, hogy ő a lehetőségeihez mérten mindent megtenne értem.
Tudom, nem ilyen választ vársz, de gondolj bele: ha nem költöztök oda a pasihoz, akkor hamarabb lett volna táskád az elszakadt helyett? Akkor járhatnál táborba, nyaralni, stb., lenne új cipőd? Nem, ugye?
Akkor most nem változott semmi, csak annyiban lett jobb a helyzeted, hogy most van saját szobád, - és az, hogy be kell segíteni a háztartásba, természetes dolog, remélem, nem azt mondod, hogy eddig nem segítettél anyukádnak semmit...
Anyukád pasija NEM a te apád, a világon semmi köze hozzád, és ennyi idő alatt meg sem ismerhettétek egymást annyira, hogy megszeressen téged.
Értem, amit írsz, de semmi okod utálni anyukád pasiját, mert nem ő tehet róla, hogy kevés a pénzetek. Bár tudod, amit írtál, abból az derül ki, hogy a pasi normálisan viselkedik veled, kedvesen beszél veled, DE mivel nem töm pénzzel, ő egy szar alak... Hááát... Ezt azért gondold át, ne a pénzen keresztül mérd az embereket.
Szamomra vilagos, h téves volt összeköltözni a pasival. Sajnos az anyagi gondokra ez nem megoldas. De megertem anyukadat.
Az ilyen patikamerlegen merö ferfitöl sokra nem szamithattok, az ilyennek nincs lelke
Anyukad tönkre fog menni mellette es a vegen a pasi ki is rakja.
ISMEREM az ilyen tipust, volt szerencsem.
Ha nem laknatok ott, a lanya se kapna annyi mindent.
Nehez !
Ennek nem lesz jo vege, vegul TÖBBE kerul a leves mint a hús!
Ilyen hangulatban nem lehet élni hosszútávon csak ha maszáj harcosnak készulsz! Ez nem család , kikepzötábor
Sajnalom kerdezö , h mindenki csak szajkozza, h milyen jo h a pasi fizeti a rezsit, hu ez csoda, hu igy ugy, latszik, hogy nem ertik miröl van szo, es h ezert mekkora arat fizettek!
Mindenki abban latja a megoldast a gyakorin, h KUSS es legy halas , aki meg aterzi a helyzeted, lepontozzak!
Es LELKETLENUL kuldenek apadhoz, aki meg irtad , h nincs a kepben!
IQ bajnokok gyulekezete
Basszus azért nehogy a férfit hozzátok ki szemétnek mert eltart egy nőt meg egy gyereket, akihez jogilag semmi köze.
Nem kér rezsit az is minimum havi 40 ezer Ft spórolás. Azt mégsem várhatód el, hogy még ételt is ő fizesse.
# 14/15
Miért nem az? Menjenek vissza albérletbe aztán akkor kaja mellett rezsit meg lakbért is fizetni kellene, talán többre tele úgy?
Mindenkinek joga van ellátni saját magát és a gyerekét.
Máson követelőzni viszont tudtommal senkinek sincs joga.
Az a pasi nem a kérdező apja.
19-es, a kérdező azért nem érzi jól magát, mert valamiért azt hiszi, hogy mivel a pasinak van pénze, neki JÁR minden, amit elképzelt, csak azért, mert ott lakik.
Ha nem így állna hozzá, nem lenne semmi gond.
Én is elképzelhetem, hogy nekem jár most a hét végén a lottó ötös, és ha mégse én nyerem meg, majd indítok egy felháborodott topikot róla (hiszen én még lottót is vettem, tehát pénzem is van benne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!