Anyám pasijához költöztünk, aki a saját gyerekét teljesen elkényeztetni, míg tőlem minden fillért sajnál. Hogyan ne érezzem magam rosszul?
Szóval külön kasszán vannak?
Ezzel most nem tudsz mit tenni, de azért az sem szép a pasitól, hogy neked nem vesz újat, ha valamid szétszakadt. Nagy a szerelem, mi? ...
ne marhuljatok már meg...
Van a kérdezőnek SAJÁT apukája, nyúzza azt egy új táskáért, de ne egy vadidegent, akinek fél év ismeretség után a nyakára költöztek
Kérdező, nem ilyen választ vártál. De egy szavad sem lehet a nevelőapucira. Keresd meg a sajátodat, és azon követelőzzél.
Apad helyett nem lesz az apad, ezt hiaba is varod tole. Nem lettetek "egy csalad", pusztan anyadnak lett pasija, nem neked "uj apad".
Igen szomoru hogy apukadat nem ismered, es gondolom volt benned valami remeny hogy most vegre neked is lesz apukad mint masoknak, de ez sajnos nem igy mukodik.
Jól látod a helyzetet, nagyon okos kislany vagy!
Sirva olvastam a leveled!
Nehez lehet, hogy senki nincs akitöl sengitseget kerhetnel, apad nem foglalkozik, anyukad meg szegeny !
Ezzel a pasival meg meggyulhet anyukadnak is a baja, es onnan egyenesen az utcara kerulhet!
Nagyon nehez helyzet!
Tégy meg mindent h kulön eletet alakits ki , tanulj , dolgozz ( nem tudom hany eves vagy, ha lehet ) mert ahogy latom a dolgokat , nem vagytok ott biztonsagban!
Anyukád nem fizet rezsit albérleti díjat akkor most már tud neked ruhát is venni, vagy nem is dolgozik ő?
Ne haragudj de nagyon igaza van anyukádnak lényegében eltart titeket a férfi csak a "luxus" költségeket kell magatoknak fizetni, semmi mást.
Szerintem hiba volt összeköltözni a ferfivel es most nyelni a galuskakat es turni a leckeket, kegyelemkenyéren lenni, megértelek!
Ennel sokkal jobb ketten anyuval, szerényen, de nyugodtan!
Hogy ne alljon az embernek a kenyer keresztben a torkán!
Sajnalom nagyon a kerdezöt, de fiatal es elötte az elet!
Tudom, ez nem vigasztal, mert rossz lehet látni, hogy a másik kislánynak mindene megvan, te meg nem kapsz semmit, de azt írtad, hogy fél éve van együtt anyud a pasival. Gondolom nem az első perctől költöztetek oda, és még fél év nem sok idő, arra még nem lehet alapozni mennyire lesz stabil a jövőben a kapcsolat, lehet a pasi amíg nem érzi biztosabbnak az egészet nem fűzné szorosabbra a szálakat veled is. Most annak kéne örülni, ami egyelőre megadatott, van hol laknotok, van külön szobád, jobban jöttök ki anyagilag, aztán hátha változik a többi is az idő haladtával, bár arra azért készülj fel, hogy nem leszel egy szinten a saját lányával sose.
Én is egy hasonló szituban vagyok a "mostoha", és bár tényleg szeretem a párom gyerekeit nagyobb dolgokat nem veszek nekik sose, persze ünnepkere kapnak ajándékot mindig, de csak úgy alkalom nélkül max csokit, vagy valami apróságot, a nagyobb kiadásokat oldja meg az apjuk, meg az anyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!