Miért tapasztalom azt, hogy egyre nagyobb számban panaszkodnak egyetemisták, érettségizők, hogy ha tanulni akarnak akkor valahova el kell menniük otthonról?
A szüleim nem fogják fel hogy érettségiznem kell, nem hagynak tanulni. Mit tehetnék?
Az elmúlt 2 napon vagy 8 órát pakoltunk a házban,ma apám el akar vinni nagyszüleimhez az vagy 4 órás program.Anyám további takarításokat tervez hétfőre,apám meg egyfolytában-szó szerint- csesztet hogy miért nem megyek át edzeni..(az is vagy 2 óra)
Nem a hazimunkával rs a nagyszüleimmel lenne baj de rengeteg időt elvett a tanulastól.Ha csak ennek a felében tanulhatnék hatalmas előrelépés lenne..
Ráadásul emellett folyton figyelmeztetnek hogy be kell kerülnöm az egyetemre mert ha nem az szégyen és a Tescoban ragadok.Ahhoz jó érettségi kéne de ìgy nem tudok tanulni..
Érettségire az ég adta világon semmit nem tanultam.. Tételeket kidolgoztam, átolvastam.. Az 5 éves képzésem alatt készültem őrákra..
Az érettségim egy 4 essel többi 5-össel lett meg ( viszont a töri sosem volt az erősségem)
Tény nem publikaltam sosem, de nem is akartam...
Azokat aszülőket viszont én sem értem, akik nem értik meg, hogy valakinek tanulnia kell.. Tehát szerintem az ember tudja magáról, hgy neki mennyi készülésre van szülsége..
De a ygerek is legyen tekintettel a szülőre..
Nálunk ez sosem jelentett gondot..
Sosem kellett harcolniuk, hogy segítsek, de haazt mondtam,mmost tanulnom kell, és nem egy, akr azt is megértették( mármnt az egyetemen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!