Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülök mit szólnátok ehhez a...

Szülök mit szólnátok ehhez a nagy korkülönbséghez? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A lányom 20 éves, aki a mostani párja 35 éves. A lányom elmondta, hogy kezd komolyra fordulni a dolog persze örültem, hogy elmeséli, utána jött a hideg zuhany hogy 15 évvel idősebb a lányomtól. Amit én már soknak tartok. Azt mondta a lányom, hogy a férjemnek még ne mondjam el mert Ő jobban kiakadna. Tudom, hogy 20 éves nem igazán irányíthatom az életét mert már felnőtt érett nő. Ti mit tennétek?

2014. ápr. 18. 20:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%

Én ismerek olyat, hogy a csaj már 18 éves kora óta együtt van a 28 évvel idősebb faszijával. Amikor összejöttek 46 volt. Most a bige 24, a férfi meg 52.

Sajnos nagy az Isten állatkertje.

2014. ápr. 18. 22:53
 12/16 anonim ***** válasza:
69%
20 évesen nem mondanám a lányodról, hogy érett nő. De neki kell tudnia, hogy mit is akar.
2014. ápr. 19. 12:20
 13/16 anonim ***** válasza:
56%
Én 20 évesen kezdtem egy kapcsolatot a mostani párommal, ő akkor 38 volt. 3 éve vagyunk együtt. A barátnőm szülei között 16 év van, ők kb 30 éve vannak együtt. Ha boldogok együtt, örülj velük a boldogságuknak.
2014. ápr. 19. 16:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha normális a pasi, rendezett körülményekkel és nincs gyereke örülnék neki. Már benőtt a fej lágya, gondolom van már egzisztenciája, és már kiderült milyen ember.
2015. szept. 28. 03:30
 15/16 anonim ***** válasza:
78%

A lányod életét neki kell leélnie azzal,akit választott!

Azt persze elmondanám neki,hogy amikor ő 65 évesen minden tevékenységében aktív lesz,és ezt fogja elvárni társától is,férje 80 évesen a hamut is mamunak fogja mondani.

2016. jan. 20. 20:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi lett a kapcsolattal? :)
2016. máj. 30. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!