Szülök mit szólnátok ehhez a nagy korkülönbséghez? (Bővebben lent! )
Sziasztok!
A lányom 20 éves, aki a mostani párja 35 éves. A lányom elmondta, hogy kezd komolyra fordulni a dolog persze örültem, hogy elmeséli, utána jött a hideg zuhany hogy 15 évvel idősebb a lányomtól. Amit én már soknak tartok. Azt mondta a lányom, hogy a férjemnek még ne mondjam el mert Ő jobban kiakadna. Tudom, hogy 20 éves nem igazán irányíthatom az életét mert már felnőtt érett nő. Ti mit tennétek?
kedves leendő anyós, a párom és köztem 17 év van ... most, hogy belegondolok egyébként pont 17 éve vagyunk együtt ... és van két szép gyerekünk
ezt gondolom
Örülnék a kapcsolatának.Nem hinném,hogy a kedvedért ott hagyná,és akkor minek az ellenségeskedés?
Köztünk 10 év van.30 éve vagyunk házasok szeretetben, megértésben.Ez nem most sok.Hanem később,mikor a lányod lesz 50 és a férje 65.
Mi a jobb? Egy jó kapcsolat, ahol boldog, egy olyan ember mellett, aki megbecsüli őt, csak épp idpsebb; vagy egy olyan kapcsolat, ahol kihazsnálva, megalázottnak érzi magát, de vele egykorú?
Hidd el, nem olyan vészes dolog ez. Jó, ha 60 éves lenne a pasi, azt mondanám, hogy tényleg rázós, de egy 35 éves férfi nem öregember. :)
Mellesleg: 20 éves. Felnőtt.
A fiam 20 évesen vett el egy 35 éves nőt 4 gyerekkel.
Ez 10 éve volt. Azóta is boldogan élnek.A kapcsolatunk a menyemmel kifejezetten baráti,pedig nem sokkal fiatalabb tőlem. Az ő életük,nem élheti helyettük senki.
Régen én is így gondolkodtam. Nem értettem, hogy egyes emberek miért választanak ekkora korkülönbséggel párt. Aztán megismertem a mostani páromat (ő 37, én 24), és mindent értettem. A mai pasik 30 alatt szinte még gyerekek. Buli, pia, nők. Ennyi. Persze tisztelet a kevés kivételnek. 15 év nem sok.
A szüleim érdekesen néztek, mikor előadtam otthon, Anyum rendesen ki is akadt, hogy a párom csak 6 évvel fiatalabb nála, ráadásul van egy 10 éves lánya is. Eljött hozzánk, megismerték, megszerették. Azóta a korkülönbseg nem téma.
Adj esélyt a lányod párjának, és ne ítéld el a kora miatt. Nem tehet arról, hogy mikor született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!