Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülök mit szólnátok ehhez a...

Szülök mit szólnátok ehhez a nagy korkülönbséghez? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A lányom 20 éves, aki a mostani párja 35 éves. A lányom elmondta, hogy kezd komolyra fordulni a dolog persze örültem, hogy elmeséli, utána jött a hideg zuhany hogy 15 évvel idősebb a lányomtól. Amit én már soknak tartok. Azt mondta a lányom, hogy a férjemnek még ne mondjam el mert Ő jobban kiakadna. Tudom, hogy 20 éves nem igazán irányíthatom az életét mert már felnőtt érett nő. Ti mit tennétek?

2014. ápr. 18. 20:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Az én lányom és a férje között is 15 év a kor különbség. Boldogan élik az életüket, nevelik két leányukat. Nekem és a feleségemnek meg eszünkbe sem jut beleszólni az életükbe.
2014. ápr. 18. 20:45
 2/16 anonim ***** válasza:
95%

kedves leendő anyós, a párom és köztem 17 év van ... most, hogy belegondolok egyébként pont 17 éve vagyunk együtt ... és van két szép gyerekünk

ezt gondolom

2014. ápr. 18. 20:47
 3/16 anonim ***** válasza:
94%

Örülnék a kapcsolatának.Nem hinném,hogy a kedvedért ott hagyná,és akkor minek az ellenségeskedés?

Köztünk 10 év van.30 éve vagyunk házasok szeretetben, megértésben.Ez nem most sok.Hanem később,mikor a lányod lesz 50 és a férje 65.

2014. ápr. 18. 20:47
 4/16 anonim ***** válasza:
93%

Mi a jobb? Egy jó kapcsolat, ahol boldog, egy olyan ember mellett, aki megbecsüli őt, csak épp idpsebb; vagy egy olyan kapcsolat, ahol kihazsnálva, megalázottnak érzi magát, de vele egykorú?

Hidd el, nem olyan vészes dolog ez. Jó, ha 60 éves lenne a pasi, azt mondanám, hogy tényleg rázós, de egy 35 éves férfi nem öregember. :)

Mellesleg: 20 éves. Felnőtt.

2014. ápr. 18. 20:48
 5/16 anonim ***** válasza:
92%

A fiam 20 évesen vett el egy 35 éves nőt 4 gyerekkel.

Ez 10 éve volt. Azóta is boldogan élnek.A kapcsolatunk a menyemmel kifejezetten baráti,pedig nem sokkal fiatalabb tőlem. Az ő életük,nem élheti helyettük senki.

2014. ápr. 18. 20:50
 6/16 anonim ***** válasza:
76%
Mondjuk tedd magadévá azt a gondolkodást, amit 1-es hozzászóló írt.
2014. ápr. 18. 20:56
 7/16 anonim ***** válasza:
23%
mert egy 50-60éves apókának jobban örülnél
2014. ápr. 18. 21:02
 8/16 anonim ***** válasza:
83%
Nem tartom olyan soknak. Ha normális és rendes a férfi, akkor inkább örülj. Az a lényeg, hogy hogyan bánik a lányoddal, nem az, hogy idősebb nála.
2014. ápr. 18. 21:04
 9/16 A kérdező kommentje:
Én nem is akartam ellenezni, eddig sem szóltam bele az életébe tanácsot adok neki, az pedig az Ő döntése mit fogad el és mit nem. Nekem az a furcsa, hogy köztem és a férfi között 7 év van. És azt sem tudom, hogy a férjemnek mondjam, vagy várjak míg majd egyszer a lányom elmondja.
2014. ápr. 18. 21:25
 10/16 anonim ***** válasza:
75%

Régen én is így gondolkodtam. Nem értettem, hogy egyes emberek miért választanak ekkora korkülönbséggel párt. Aztán megismertem a mostani páromat (ő 37, én 24), és mindent értettem. A mai pasik 30 alatt szinte még gyerekek. Buli, pia, nők. Ennyi. Persze tisztelet a kevés kivételnek. 15 év nem sok.

A szüleim érdekesen néztek, mikor előadtam otthon, Anyum rendesen ki is akadt, hogy a párom csak 6 évvel fiatalabb nála, ráadásul van egy 10 éves lánya is. Eljött hozzánk, megismerték, megszerették. Azóta a korkülönbseg nem téma.

Adj esélyt a lányod párjának, és ne ítéld el a kora miatt. Nem tehet arról, hogy mikor született.

2014. ápr. 18. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!