Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyának miért kell utálni a...

Anyának miért kell utálni a barátomat? Mit tegyek, hogy kedvelje?

Figyelt kérdés

Még általánosban volt egy fiú osztálytársam, akibe elsőtől "szerelmes voltam". Ő volt az iskola réme, a tanárok utálták, volt,a ki félt tőle, de a lányok természetesen imádták.

8.-ban csókolóztunk, egész nyáron együtt voltunk. Aztán elmondta, hogy ő szeptemberben elköltözik az anyjával Angliába, mert az anyukája összejött valami gazdag pasival és nem akar maradni, az apukája pedig svéd, ott is él, szóval az nem opció, hogy hozzá költözik és marad itt, szinte semmi nem kötötte ide. Kiderült, hogy ő ezt már több hónapja tudta, csak nem mondta el.

Haragudtam rá és rávágtam, hogy remélem soha többet nem látom... A legjobb barátjának rendszeresen kifizette a repjegyet, ő ment hozzá, de a srác sosem volt itt, a nagyszülei ünnepekkor utaztak, de ennyi.

Nekem közel másfél évembe telt túltenni magam ezen, nagyon kivoltam, szinte nem csináltam semmit. Suliba jártam és a szobámba voltam, ebből állt az életem. Aztán lett egy barátom, aki a szülők álma, jó tanuló, nem bulizós, csendes (vagyis a srác ellentéte). 3 hónapja voltunk együtt, mikor a srác hazajött külföldről és kiderült, hogy a 11.-et már itt, Pesten kezdi.

Sokkal helyesebb és lehengerlőbb volt, mint amikor elment. Először utáltam, de aztán összejöttünk. Együtt vagyunk hónapok óta, de anya még mindig nem kedveli.

Azt mondja, hogy úgyis csalódni fogok benne, kihasznál majd, stb. A barátomnak van egy elég drága autója és anya először azt se bírta elviselni, ha beleültem, mert szerinte száguldozik vele.

Az apukája nagyon gazdag és anya állítja, hogy nem fogja hagyni, hogy majd a fia Mo.-n tanuljon tovább, úgyis ráveszi, hogy kint járjon egyetemre.

Néha olyan hülyeségeket hord össze a barátommal kapcsolatba, hogy az kész vicc, rá se ismerek.

Mit csináljak, hogy kicsit kedvelje?

2014. ápr. 17. 21:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Semmit.
2014. ápr. 17. 22:00
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
paprikás krumplit, mert az szeretem
2014. ápr. 17. 22:01
 3/12 anonim válasza:
78%

Igaza lehet anyukádnak, de ha tenyleg szerelmes vagy...Hittesd el anyuddal, hogy márpedig jó hatással van rád meg ilyenek. Pl. Ne rontsd le az átlagod!, Vagy én felhívnám magamhoz és mondanám a srácnak hogy "nyaljon be".

Viszont nem muszáj hogy kedveljék egymást

2014. ápr. 17. 22:06
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Másfél évedbe telt, hogy túl tedd magad rajta először. Másodjára lehet, hogy már nem úszod meg ennyivel. Te tudod, a te életed. Édesanyád pedig azért nem szívleli, mert ismeri a típust. Igaz érzelmeket fecsérelsz egy ingatag kapcsolatba. Ő újra elmegy, te pedig maradsz. Becsapva, kihasználva és félredobva. (Én is ismerem a típust)
2014. ápr. 17. 22:43
 5/12 anonim ***** válasza:
60%

Szilvás bukták, azt is szeressük.

Hány éves vagy kislány, 16-17? Lehetne több eszed ennyi idősen.

2014. ápr. 17. 22:48
 6/12 anonim ***** válasza:
70%
Persze, mert egy 17 éves gyereknek drága kocsija van...kamuzzál a barátnőidnek. Ha meg igaz akk még 40 éves korodig így szívát minden évben azt majd utána rájössz...
2014. ápr. 17. 23:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert látta, hogy milyen ember és mennyit szenvedtél miatta.
2014. ápr. 17. 23:02
 8/12 anonim ***** válasza:
54%

"Ő volt az iskola réme, a tanárok utálták, volt,a ki félt tőle, de a lányok természetesen imádták. "

A szülő az ELSŐ BENYOMÁSRÓL ÍTÉLKEZIK.FÉLT!

És ez jó,hidd el nekem,légyszi.

2014. ápr. 17. 23:21
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Gazdag, nagyképű , hülye gyerek...végül is mindenki egy ilyen pasit akar a lánya mellé, nem is értem anyukádat.

Ugyan, kérlek.

Mit akarsz te ettől a fiútól? Már a kitartott anyucija a jövőjét is eltervezte, nem hiszem, hogy olyan sokat lesz Mo.-n. Egy kicsit szórakozik veled, aztán megint elmegy. Édesanyád pedig ezt látja, de hát a te döntésed.

2014. ápr. 17. 23:38
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen megértem anyukádat... ne legyen igazam , de pont olyan pasit fogtál ki magadnak, aki teszi a szépfiút, aztán közben lehet van melletted még 3 másik lány akivel találkozgat... nagyon kétlem, hogy komoly szándékai lennének, szerintem csak élvezi, hogy megkapja a csajokat...
2014. ápr. 18. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!