Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjuk el a szüleimnek,...

Hogy mondjuk el a szüleimnek, hogy gyerekünk lesz?

Figyelt kérdés

Tegnap derült ki és a barátommal örülünk neki, csak nem tudom, hogy a szüleimnek mikor kellene elmondani...

Nem kedvelték soha a páromat és amióta hozzá költöztem, csak rosszabb lett velük a kapcsolatom a családommal.

Szóval sejtem, hogy nem fognak tapsolni örömükben, de azt nem szeretném, ha még ennél is rosszabb lenne a helyzet közöttünk.

2014. ápr. 11. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:
32%
Mennyi idösek vagytok, el tudjátok-e tartani a gyereket, van hol laknotok?
2014. ápr. 11. 15:33
 2/4 anonim ***** válasza:
92%

Ez azért sok dologtól függ

Nem a szüleiddel élsz már, ezek szerint felnőtt vagy, önfenntartó, komoly párkapcsolatban.

Szerintem erre nincs jó időpont, de rossz sem..

Összehívjátok őket közlitk, nem vartok örömöt..ennyi

Szerintem ha vállaltad azt,hogy elköltözték, saját életed van, akkor már nea szüleidnek akarj megfelelni..

2014. ápr. 11. 15:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mondd ezt:

Anya, Apa! Szeretném bejelenteni nektek, hogy gyerekünk lesz.

2014. ápr. 11. 15:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Először is gratulálok. Másodszor azt tanácsolom, hogy még ne most mondd el, inkább várd meg a 10.-12. hetet. Sajnos tapasztalatból tudom, hogy ilyenkor még nagy a vetélés kockázata, és ha úgy gondolod, hogy rosszul reagálnának, akkor főleg ne. Most ne stresszelj semmin.

Ha már látszik, hogy minden rendben alakul, akkor állj eléjük.

2014. ápr. 11. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!