Mennyit fizessek a szüleimnek rezsire? És ha a párom is jönne hozzánk?
Anyuékhoz költöztem 2 hónapja, mert eladták a fejünk felöl az albérletet, amiket megnéztünk, drágák voltak az állapotukhoz képest.
Rezsire adtam 10 e ft-t (a fűtésük akkor is 50E ha ott vagyok, ha nem, a villanyszámla meg a vízszámla lett kicsivel több), plusz a kajába adtam bele 20 E ft-t.
Párom a szüleinél lakott,de a munkahelyéhez az én szüleim laknak közelebb, így ide szeretne jönni ő is. Hely van elég.
Arra gondoltunk, hogy a rezsire ő is 10 e-t adna, plusz a kajába még 15 e-t.
Ez reális vagy kevés? Albérletben nem jönnénk ki ennyi pénzből. (20 e rezsi + 35 e kaja)
Csak ideiglenesen maradnánk itt, amíg nem találunk megfelelő albérletet.
Vedd alapúl, hogy hány évesek vagytok és mennyit kerestek. Ugyan én 21 vagyok és még 2 hónap elválaszt a melótól már beszélgettünk ilyenről úgy tervezem, hogy ha 100ezret megkeresek kezdőként olyan 20-40 et adok attól függ épp abban a hónapban mire akarok költeni.
Nyilván nyáron kis nyaralásra több kell benzin kaja pia stb. így akkor kevesebbet, október- november, akkor mehet a több.
Amennyit te akarsz adni szerintem reális.
Anyuék azt mondták 2,5 hónapja, hogy annyit tegyek le az asztalra, amennyivel többet költenek rezsire + kajára.
Igazából mindketten reggeltől délutánig melózunk, szinte csak aludni meg fürdeni járunk haza.
Egyértelmű, hogy besegítünk a takarításba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!