Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mutassam be a szüleimnek,...

Hogy mutassam be a szüleimnek, ha a bátyám már összeverekedett vele?

Figyelt kérdés

Képzeljetek egy egy srácot, akinek a külseje tökéletes, divatos, ad magára. De a személyisége más... Mindenkit piszkál, beszól másoknak ok nélkül, a családja pénzével intéz el mindent (nagyon gazdagok). Beleszerettem és 3 hónapja együtt vagyunk. Csak az a baj, hogy még tavaly nyáron a tesómmal és a barátaival összeverekedett (erős, versenyszerűen sportol), a szüleim is hallottak róla ezt-azt.

Még eléggé titokban tartjuk a kapcsolatunkat, de nekem kellemetlen, hogy folyton náluk vagyok, ő meg még nem is látta a házunkat, meg semmi.

De szeretném, ha a szüleim kedvelnék, vagy legalább elviselnék.

2014. márc. 24. 21:44
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Hát ha nekem ilyen kötekedős, hivalkodó barátom lenne, aki bántja a családomat, nem bánnám, hogy senki nem tud róla, sőt meg is szüntetném a kapcsolatot, mert ez kész szánalom. Hidd el van rengeteg srác a világon aki ennél milliószor jobb. Miért pont egy k*csögöt fogtál ki? Ásd el magad.
2014. márc. 24. 21:49
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Gazdag, jóképű gyökér - komolyan ez lenne az ideálod? Remélem a bátyjád elveri a nevemben is.
2014. márc. 24. 21:51
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem tudtam, hogy milyen, amikor megismerkedtünk. Semmit nem tudtam róla, csak kedves volt velem, egész éjszaka beszélgettünk mindenről, elvoltunk. Aztán másnap mondták a legjobb barátnőim, hogy ki ő és hogy inkább tartsam távol tőle magam. A nevét már hallottam, de úgy igazából nem tudtam kihez kötni.

Nem tudta, hogy ő a bátyám, akkor még nem is ismertük egymást. De azt tudom, hogy a testvérem kötött belé, ő meg nem hagyta magát.

Lehet, hogy sokan vannak még a világon, de nekem most ő tökéletesen megfelel és nem hagyom el csak azért, mert a testvéremmel nem kedvelik egymást.

Velem mindig normális volt, akkor is, amikor még nem volt közöttünk semmi. Tisztában vagyok a hibáival, de szerintem egy kapcsolatban hozzájuk lehet szokni.

2014. márc. 24. 21:59
 4/10 piriiiiii ***** válasza:
87%

De melyik tulajdonságába szerettél bele? A pénzébe, vagy hogy egy tuskó?

Neked szar a stílusod.

2014. márc. 24. 22:00
 5/10 A kérdező kommentje:

Mikor először találkoztunk, nem tudtam, hogy ki ő.

Csak beszélgettünk egész éjszaka, utána hazavitt és egyre többször találkoztunk. Fogalmam sem volt, hogy mennyire gazdagok, vagy hogy milyen sokan utálják...

Nem értem, miért olyan hatalmas hiba, hogy adtam neki lehetőséget és nem ítéltem el rögtön.

2014. márc. 24. 22:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"Mindenkit piszkál, beszól másoknak ok nélkül, a családja pénzével intéz el mindent"

Miert nem vagy igenyesebb a parvalasztasban?

2014. márc. 24. 22:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mit vársz, az ahogyan jellmezted a barátod pontos definiciója a gyökérnek.

Minden rossz indulat nélkül, én elképzeltem de a leírásod alapján egy kikent-kifent egosita selyemfiú jutott eszembe. A beszólogatás meg mindenre csak nem kiegyensúlyozott személyiségre utal. Ha meg pénzel intéz el mindent akkor jobb lenne ha már most futni kezdenél és meg se állnál úgy a diplomáig. Én a munkám miatt látom mi lesz eezkből...hát, inkább fuss.

Persze nem fogsz hallgatni rám, úgyhogy az ügy megoldása érdekében én először a tesómmal próbálnám meg kibékíteni, így a szülők szemében máris szerezne egy jó pontot amire bezony szüksége lesz ha már hallottak róla egysmást. a szüleiddel meg neked kell beszélned, normálisan a következmények ismeretében, leüli és elmondani te mit szeretnél.

Btw attól hogy versenyszerűen sportol még nem lesz jó verekedő, ha küzdősportol esetleg de önmagában az izomerő nem tanít meg a helyes ököltartásra minek hiányában könnyen eltörheti az illető a saját ujjait. Persze nem kell 10 év boxolás egy jó parasztlengőhöz de nem árt némi gyakorlat a távolság helyes felméréséhez vagy az ütési/rúgási sebesség és irány pontos beméréséhez.

2014. márc. 24. 23:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

"Neked szar a stílusod."

Nem a stílusa szar, hanem az ízlése.

Hagyjátok, egyszerűen bukik a pénzre, ennyi, láttunk már mind ilyet nem?

2014. márc. 24. 23:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha együtt tudsz vele élni, hogy a szüleid és a testvéred mindig ferde szemmel fog arra a srácra nézni... Mellesleg ez a pénzes kategória tipikusan az a típus aki szereti a csajokat hülyíteni, nem csodálkoznék rajta, ha titokban rajtad kívül még lenne lány az életében, ha Te konkrétan nem is a pénze miatt vagy érte oda, de minden lányra szokott jutni 3 másik aki meg csak a pénz miatt van a hasonlókkal...
2014. márc. 25. 02:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet, tényleg csak hülyít téged. De ha komolyan szeret, te ezt tudod és látsz benne mást a felszín alatt, mint amit mutat, akkor sok sikert! Szép lassan meséld el otthon, hogy van valakid. Egyszer úgyis be kell mutatnod, sajnos.
2014. márc. 29. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!