Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elköltöznék otthonról. Jó...

Elköltöznék otthonról. Jó ötlet? 18/L

Figyelt kérdés
Szóval, a helyzet a következő.. júliusban (kb 3 hónap múlva) betöltöm a 18-at. Van egy barátom, akivel egy éve vagyunk együtt, 3 hónapja titokban. Az oka a következő; anyukám elég.. furcsa ember. Féltékenységből azthiszem, eltiltott minket karácsonykor egymástól. A barátomat anyukámon kívül az egész család szerette, nagyon jó ember, tisztelet tudó, kedves. Anyunak semmi baja nem volt egészen karácsonyig. 6 hónap után aludhattam először nála. (ő az első komolykapcsolatom egyébként) 2 napot voltam nála, és mikor haza jöttem, onnantól ok nélkül szemétkedett velem, bántott, meg vert stb. Rendőrségi ügy is volt belőle, ekkor eltiltott véglegesen minket. Azóta úgytudja hogy nem is beszélünk. Elvette a dolgaimat. (laptop, telefon, stb) nem rég kaptam vissza őket, azzal a feltétellel, hogy soha többé nem veszem fel vele a kapcsolatot. Megpróbáltuk, nagyon nehezen de megpróbáltunk elválni. Nem ment. Nagyon szeretjük egymást, és a családjával is jóban vagyok. A barátom és a szülei is szeretnék, és támogatnak abban, hogy ha betöltöttem a 18at oda költözzek. Lehetséges? Úgy értem anyám már semmit sem tudna tenni velem akkor igaz? Jogilag? Hogy intézzem ezt el? Nem akarok sem haragot a családommal, viszont ő egy elég agresszív ember.. Eléggé félek a július közelettétől. Aki hasonló helyzetben van, vagy volt, kérlek, segítsetek. Köszönöm!
2014. ápr. 4. 19:29
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem jo otlet. En a helyedben mennek. A csaladja tamodat ebben, akkor nincs gond. Ok felnottek, el tujak donteni h magukhoz tudnak-e venni meg egy gyereket.

A gyerek szerelemben en sem hiszek, de ez idovel ugy is alakul, es most nem is errol volt szo.

Osszessegeben a szulei akarjak h ott lakj, a baratod akarja, te akarod, es a nagypapa is tamogat ebben. En a helyedben akkor is mennek ha nem lenne egy agressziv allat az anyad! Es igen, ha elmultal 18, akkor nyugodtan johetsz mehetsz.

Egyebkent mar most is, mert mire ez az ugy atfutna a rendorsegen mar be ia toltotted a 18at. Azoval mondjad anyadnak h mi a helyzet.

De szerintem ha ezt otthon bejelented, anyad is atertekeli a helyzetet.

2014. ápr. 4. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!