Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan kérnék így pénzt anyától?

Jogosan kérnék így pénzt anyától?

Figyelt kérdés
Anya sokszor nem főz semmit és a hűtő is mindig üres. Nem tudom hol és mikor eszik, gondolom a barátnőinél mert állandóan ott van. Apa is szerintem étterembe jár enni. Sokszor felajánlom hogy én főzök helyette, ilyenkor a saját pénzemből (amit ajándékba kapok rokonoktól) vásárolok be. De mostmár alig van pénzem és vannak napok amikor egész nap 1x étkezek. Már kezdek nagyon lefogyni. Kérhetek anyától pénzt hogy legalább magamnak tudjak venni ételt ha ő nem főz és nem is vesz semmit?
2014. ápr. 3. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Úristen! Az a minimum! Apukádat se érdekli, mit eszel?
2014. ápr. 3. 21:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2014. ápr. 3. 21:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondjad neki hogy vásároljon mert éhes vagy!
2014. ápr. 3. 21:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szép kis anyád van...

Persze,kérjél.

2014. ápr. 3. 21:19
 5/7 anonim válasza:
7%
Nem lehet hogy csak túl szegények vagytok ? Nem lehet hogy étterem helyett az ingyenkonyhára járnak ? Már bocs
2014. ápr. 3. 21:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

ma 21:25

Ha én ingyen konyhára járnék enni akkor viszek ételhordót vagy ha nincs akkor valamilyen műanyag edényt, és pakolnék a gyerekemnek is.

2014. ápr. 3. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? Suliba jársz? Dolgozol?

Miért nem szólsz a szüleidnek, hogy vásároljanak és főzzenek?

Ha még kicsi vagy, nem tudnál egy rokonhoz, nagyszülőkhöz járni kajálni?

Suliban nem vagy menzás?

Vagy már felnőtt vagy?

Nem nagyon értem az egészet :S

2014. ápr. 3. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!