Mennyi volt a leghosszabb idő ameddig nem beszéltél a szüleiddel egy csúnya veszekedés után?
Időpont ma 10:06
Az én történetem röviden:
Anyám agresszív alkoholista volt, és azon az utolsó napon anyám részeg volt szokás szerint, és a nővéremet az 5 éves kislánya előtt pocskondiázta. Én veszekedtem vele, hogy fogja be a száját az ordenáré, undorító rágalmazásai nem egy kislány fülének való. Erre a válasz az volt, hogy anyám egy ollóval nekem jött. A vállamba döfte az ollót a nővérem, és a kislánya előtt, közben ordított, hogy sosem akart megszülni,és ahogy adta az életet, úgy el is veheti.
Nem jelentettem fel, de sem én sem a nővérem soha többé nem álltunk vele szóba.
Ha apám nem tartotta volna vele a kapcsolatot akkor azt se tudtuk volna meg, hogy nemrég meghalt.
42/N
Ha megbántott az anyukád, akkor ne te pitizz neki, hanem legyél erős és várd meg, amíg ő törik meg. Különben mindig az uralma alatt tart.
Ha beteg a kislányod, akkor nem anyukát kell felhívni, hanem a gyerek orvosát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!