Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyi volt a leghosszabb idő...

Mennyi volt a leghosszabb idő ameddig nem beszéltél a szüleiddel egy csúnya veszekedés után?

Figyelt kérdés
Mi nagyon összevesztünk anyummal,és azóta nem is akarok beszélni vele.Nem együtt lakunk,szóval telefonon vagy neten tudnám hívni,de nem érzem hogy jó lenne felhívni.Pedig beteg lett a kislányom,és ilyenkor mindig fel szoktam hívni,de most nem megy.Nem tudom meddig tart bennem ez az érzés,de nagyon megbántott.
2014. ápr. 3. 09:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Időpont ma 10:06

Az én történetem röviden:

Anyám agresszív alkoholista volt, és azon az utolsó napon anyám részeg volt szokás szerint, és a nővéremet az 5 éves kislánya előtt pocskondiázta. Én veszekedtem vele, hogy fogja be a száját az ordenáré, undorító rágalmazásai nem egy kislány fülének való. Erre a válasz az volt, hogy anyám egy ollóval nekem jött. A vállamba döfte az ollót a nővérem, és a kislánya előtt, közben ordított, hogy sosem akart megszülni,és ahogy adta az életet, úgy el is veheti.

Nem jelentettem fel, de sem én sem a nővérem soha többé nem álltunk vele szóba.

Ha apám nem tartotta volna vele a kapcsolatot akkor azt se tudtuk volna meg, hogy nemrég meghalt.

42/N

2014. ápr. 3. 19:47
 12/14 anonim ***** válasza:
56%

Ha megbántott az anyukád, akkor ne te pitizz neki, hanem legyél erős és várd meg, amíg ő törik meg. Különben mindig az uralma alatt tart.

Ha beteg a kislányod, akkor nem anyukát kell felhívni, hanem a gyerek orvosát.

2014. ápr. 3. 21:00
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem hívtam azóta,mert tényleg úgy van ahogy mondod,nem szabad mindent engedni,azért a tisztelet jár nekem is.Közel a 40-hez nem beszélhet úgy velem mint egy taknyos gyerekkel.Sajnos anyám olyan hangnemben olyan stílust enged meg magának,hogy az távol áll a tiszteletadástól.Köszönöm a válaszokat.Erősnek kell lennem,mert ez nem mehet így tovább.
2014. ápr. 3. 22:31
 14/14 anonim válasza:
Nálunk após bántott meg minket, lopással lettünk meggyanúsítva ártatlanul, mégis a férjem volt aki felhívta több hónap után. Az a nyertes mindig, aki a békét keresi, a 12es válasz pedig nagyon taszító.
2014. ápr. 6. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!