Bevállalnátok a helyemben egy gyereket apa nélkül?
Figyelt kérdés
26 éves nő vagyok. Tudom, hogy manapság sokan még 35 éves kor felett kezdenek el szülni, de én sosem szerettem volna ilyen későre hagyni, úgy terveztem, hogy 25 éves korom környékén már terhes leszek az első gyerekemmel. Viszont egyelőre kilátásban sincs tartósabb párkapcsolatom, nem is voltam sose az a könnyen ismerkedős, bulizós fajta. Gyereket viszont már nagyon szeretnék és egyre sűrűbben megfordul a fejemben, hogy keresek egy szimpatikus alanyt és csináltatok vele egy gyereket. Természetesen utána neki semmi köze nem kellene, hogy legyen hozzá/hozzánk, nem kérnék tartásdíjat, még a nevére sem kellene vennie. Az állásom biztos, viszonylag jól fizető. Mit gondoltok? Bevállalnátok a helyemben?2014. ápr. 1. 18:03
22/25 anonim válasza:
"Elég baj,hogy nem lehet megérteni egy embert a gyerek utáni vágyában.Ez az ösztön veleszületett,mindenkinek joga van szülővé válni.Olyan dologért nevezitek önzőnek,ami természetes igény."
Megértjük a kérdezőt. De a születendő gyerek érdekei fontosabbak, mint a kérdező "természetes igényei".
23/25 anonim válasza:
Úgy tesztek,mintha olyan ritka volna egy szülő mellett nevelkedni.Akkor aki nem talál megfelelő párt,soha ne legyen gyereke.Erkölcsi prédikátorok vagytok,de ha abba a helyzetbe kerülnétek,ti se mondanátok le róla.
24/25 anonim válasza:
Igen bevallalnam egyedul ahogy tettem is nem bantam meg es soha nem is fogom mert a gyerekemnel nincs szebb dolog az eletemben DE ahogy mar irtam is nem a legkonnyebb egyedul hiaba erzi magat az ember nagyon is erosnek terhesen nagyon is mas az elet, szerintem az az allapot amikor egy nonek nagyon szuksege van egy tarsra. En lelkileg nagyon sokat szenvedtem. Semmikepp nem fosztanam meg a kerdezot a gyerektol de szerintem 26evesen nem kesett meg le semmirol van ideje.
25/25 anonim válasza:
23: Azért, mert a gyerek érdekeit is kell nézni, az nem egy kiskutya a gazdi örömére, hogy szórakoztassa.
Az ilyen nőkből lesznek a megkeseredett anyák akik utána magukhoz láncolják a gyerekeiket, mert más örömük sincs az életükben, jön a "feláldoztam magam miattad" és az érzelmi zsarolások amikor a 20 éves fiúnak barátnője lesz, esetleg elköltözne anyuci szoknyája mellől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!