Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám mindig kövérnek,...

Anyukám mindig kövérnek, dagadtnak hív?

Figyelt kérdés

Leszögezem, hogy tényleg dagadt vagyok, kb. 75 kiló a 165 centimhez. Voltam ennél sokkal több is, de fogyókúrázni kezdtem, és természetesen még most is folytatom.

Anyám is olyan magas mint én, de ő kb. 110 kiló (nem, nem ránézésre hanem tudom.) Mióta az eszemet tudom folyton fogyókúrázik, de olyan 3-4 nap után mindig feladja, soha sem sikerül neki.

Kb. egész életemben elhízott voltam, de szerencsére soha nem piszkáltak miatta. Anyukám már 12 éves koromban is azt akarta, hogy 90 naposat meg ilyeneket csináljak, természetesen ez nem jött össze. Utána szidott, hogy milyen szerencsétlen vagyok. Aztán nyáron elkezdtem fogyókúrázni, és tényleg sok kilót dobtam le. Régebben is volt, hogy anyukám a nevem helyett úgy szólt nekem, hogy 'dagadt', vagy tehénnek hívott vagy más aranyos jelzőkkel illetett nem csak a súlyommal kapcsolatban, de nem foglalkoztam vele, mivel soha nem volt vele jó kapcsolatom, ezért immunis lettem a cs*szegetéseire.

Mostanában viszont eléggé sok minden összejött, és lelkileg sem vagyok a toppon. Nagyon sokszor van, hogy egyszerűen nem kívánom az ételt, hányingerem van tőle vagy hogy bűntudatom van evés után. Próbálok ezeken az érzéseken uralkodni, mert tudom, hogy nem normálisak, de nagyon nehéz úgy, hogy közben anyukám egyfolytában megjegyzéseket tesz. Néhány példa: elromlott az övem, felajánlotta, hogy néz nekem újat, erre közölte, hogy az én hatalmas méretemben egyik boltban sem talált. Vagy hogy pl. alig ettem aznap, épp neki akartam állni, erre közli, hogy megint megyek felzabálni mindent? Hát, inkább elment a kedvem az evéstől.. Tegnap hazaért, és azzal kezdte, hogy biztos egész idáig ettem. Ma is azzal cseszegetett, hogy kölcsönveszi a felsőmet, mert ugyanolyan a méretűnk már, annyira meghíztam. Tegnap este sütött mirelit pizzát 7-kor, mondom hogy én nem kérek, erre azt mondja, hogy minek játszom az agyamat, amikor fogytam vagy 5 kilót (inkább 4x5-öt), és hogy egyek nyugodtan, nekem úgy is mindegy.

Egyre jobban mondogatja, és mivel mondtam, hogy így is vannak problémáim ezzel az egésszel, ezért nagyon rosszul esik, mert amikor éppen próbálok erőt venni magamon, akkor beszól valamit, és úgy érzem, hogy kezdhetem elölről...

Mit csináljak? Próbáltam vele már beszélni, de nem használt..

Ne haragudjatok, hogy hosszú lett. Remélem nagyjából azért érthető.:)

16/L

2014. márc. 28. 20:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Ne figyelj anyukádra! A 20 kiló fogyás tök jó eredmény eddig, szerintem még 5-10 kilót ledobsz és az már jó. :D Nem kell pálcikának lenni, hiába hisszük azt, nem az tetszik a férfiaknak. (Direkt nem fiúkat írtam..:D)

Ha sérteget, csinál úgy, mintha meg se hallottad volna. Persze zavaró lesz, de próbáld meg legalább :) Sok sikert a további fogyáshoz!

2014. márc. 28. 22:04
 22/24 anonim ***** válasza:
ha 60-65 köré lefogysz akkor már jó lesz a BMI-d :)
2014. márc. 28. 22:17
 23/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok, mindenkit felpontoztam!:)

Ha visszaszólok akkor megsértődik, még nagyobb veszekedés lesz, és a végén csak én szívom meg. Megpróbálok majd nem figyelni, és inkább kikerülni.

2014. márc. 29. 13:08
 24/24 anonim ***** válasza:

Anyád elmeháborodott, szanatóriumban a helye!

Én is tuti csak tehénnek meg disznónak hívnám az anyádat.

2014. márc. 29. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!