Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Bolcseszkaron vagyok, de...

Bolcseszkaron vagyok, de attol fuggetlenul, hogy sokat tanulok/mindig megcsinalom a hazikat ujra kellene jarjam az evet; szerintetek jarjam ujra, vagy rimankodjak a szuleimnek, hogy megsem?

Figyelt kérdés
2014. márc. 26. 15:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%

"tudd"

Én ott végeztem, mondjuk tudok is írni!

2014. márc. 26. 16:30
 12/20 anonim ***** válasza:
90%

Hmm és az ilyen emberekből lesz diplomás. Tudod kérdező alapműveltség az, hogy tudj helyesen írni és fogalmazni, ha diplomát szeretnél szerezni. De te láthatóan nem szeretnél, mert ha igazán akarnád, akkor nem itt kérdezősködnél, és saját döntéseket hoznál.

Talán, ha mi azt mondjuk járd újra, jövőre belehúzol és jobban teljesítesz? Vagy ha ellene leszünk lemondasz a diplomáról, csak azért, mert néhány vadidegen azt mondta?

Hát akkor hagyd abba, mert felesleges időpocsékolás a számodra a tanulás!

2014. márc. 26. 16:35
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem bantasbol, de en se ertem a kerdest. Miert kellene rimankodni a szuleidnek? Nem rajtuk mulik, hogy evet kell ismetelned vagy sem, hanem az iskolan.
2014. márc. 26. 17:03
 14/20 anonim ***** válasza:
93%
Én sem értem a kérdést. Én mérnök vagyok, mégis tudok helyesen fogalmazni és írni. Egyébként tényleg nincs ilyen már, hogy évismétlés. Ha nem sikerül egy tárgyad, akkor felveszed később. Ha épül rá, akkor csúszol, de nem kell az egész évet ismételned.
2014. márc. 26. 18:07
 15/20 anonim ***** válasza:
93%

Én meg anglisztikás vagyok, mégse csak angolul tudok helyesen írni. :D Nem is értem ezt a logikát. :DDD

Nem hiszem el, hogy annyi leckét adnak hogy nem tudod megcsinálni... (Egyébként igen, adnak 'házit', nem feltétlenül csak beadandónak lehet hívni. :D Meg a ZH se nagyobb dolog néha mint egy röpdolgozat, szóval a kifejezéseken ne lovagoljunk.. :D)

Ha ennyire nem érdekel az egyetem, tényleg felesleges végigcsinálnod, mert a diplomáddal se érnél semmit.

2014. márc. 26. 19:07
 16/20 A kérdező kommentje:

Latom eleg sok ember magara vette, amit a helyesirasrol mondtam :))

Kerlek szepen Kolozsvaron tanulok a Babes-Bolyai Tudomanyegyetem. Biztos vagy benne, hogy jobban tudod a csuszaszos szitut, meg azt, hogy mit tanitanak, meg a ZH-kat, mint en?

Talan te is ott vegeztel? Milyen kicsi a vilag :P

2014. márc. 26. 20:01
 17/20 A kérdező kommentje:
U.I tudom, hogy a tudd 2D-vel felszolito mod, de nem szabakozok, mert ugysincs kivel beszelni :P
2014. márc. 26. 20:02
 18/20 anonim ***** válasza:
64%

Ha tényleg sokat tanulnál és mindig megcsinálnád a házikat, nem kerülnél ilyen helyzetbe. Azt a 30 kreditet egy félév alatt is össze lehet szedni, nemhogy 2 félév alatt... Szerintem ne erőltesd. Egyébként meg szabad kérdezni, hogy milyen szakos vagy?

BTK-n igenis van házi, főleg, ha nyelvszakról van szó... és tényleg előfordul, hogy baromi sokat adnak fel. Ha nem bírod, keresni kell olyat, ami jobban fekszik.

2014. márc. 26. 21:37
 19/20 anonim ***** válasza:
93%
Teljesen mindegy, hogy hová jársz, értelmetlen, zagyvaság a kérdésed, amit kiírtál! Nem tudhatod hová járunk, felesleges flegmán válaszolni. Láthatóan nem megy az egyetem, ha ennyit tanulsz nem ilyen eredményeidnek kellene lenni, sem az íráskészségednek ilyen színvonalúnak. Jobban jársz, ha otthagyod és vagy valami teljesen más szakra mész át, vagy tanulsz valami jó szakmát!
2014. márc. 27. 07:39
 20/20 anonim ***** válasza:
97%

Ja hogy Románia. Azért ez kimaradt a kérdésből, hogy másik ország egyetemére jársz. Magyarországon bolognai rendszer van, kreditrendszerrel, tehát nálunk nincs olyan, hogy évismétlés. Szóval igen, az itthoni viszonyokat jobban tudjuk.

Egyébként meg ha tetszik a szak csináld újra az évet, ha nem akkor szólj a szüleidnek. Nem muszáj továbbtanulni ha nem megy vagy nem akarsz. Boldog műkörmös is lehetsz vagy fodrász, esetleg targoncás. Ha meg diplomát szeretnél, akkor ne hisztizz hanem ülj le és tanulj.

2014. márc. 27. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!