Bolcseszkaron vagyok, de attol fuggetlenul, hogy sokat tanulok/mindig megcsinalom a hazikat ujra kellene jarjam az evet; szerintetek jarjam ujra, vagy rimankodjak a szuleimnek, hogy megsem?
"tudd"
Én ott végeztem, mondjuk tudok is írni!
Hmm és az ilyen emberekből lesz diplomás. Tudod kérdező alapműveltség az, hogy tudj helyesen írni és fogalmazni, ha diplomát szeretnél szerezni. De te láthatóan nem szeretnél, mert ha igazán akarnád, akkor nem itt kérdezősködnél, és saját döntéseket hoznál.
Talán, ha mi azt mondjuk járd újra, jövőre belehúzol és jobban teljesítesz? Vagy ha ellene leszünk lemondasz a diplomáról, csak azért, mert néhány vadidegen azt mondta?
Hát akkor hagyd abba, mert felesleges időpocsékolás a számodra a tanulás!
Én meg anglisztikás vagyok, mégse csak angolul tudok helyesen írni. :D Nem is értem ezt a logikát. :DDD
Nem hiszem el, hogy annyi leckét adnak hogy nem tudod megcsinálni... (Egyébként igen, adnak 'házit', nem feltétlenül csak beadandónak lehet hívni. :D Meg a ZH se nagyobb dolog néha mint egy röpdolgozat, szóval a kifejezéseken ne lovagoljunk.. :D)
Ha ennyire nem érdekel az egyetem, tényleg felesleges végigcsinálnod, mert a diplomáddal se érnél semmit.
Latom eleg sok ember magara vette, amit a helyesirasrol mondtam :))
Kerlek szepen Kolozsvaron tanulok a Babes-Bolyai Tudomanyegyetem. Biztos vagy benne, hogy jobban tudod a csuszaszos szitut, meg azt, hogy mit tanitanak, meg a ZH-kat, mint en?
Talan te is ott vegeztel? Milyen kicsi a vilag :P
Ha tényleg sokat tanulnál és mindig megcsinálnád a házikat, nem kerülnél ilyen helyzetbe. Azt a 30 kreditet egy félév alatt is össze lehet szedni, nemhogy 2 félév alatt... Szerintem ne erőltesd. Egyébként meg szabad kérdezni, hogy milyen szakos vagy?
BTK-n igenis van házi, főleg, ha nyelvszakról van szó... és tényleg előfordul, hogy baromi sokat adnak fel. Ha nem bírod, keresni kell olyat, ami jobban fekszik.
Ja hogy Románia. Azért ez kimaradt a kérdésből, hogy másik ország egyetemére jársz. Magyarországon bolognai rendszer van, kreditrendszerrel, tehát nálunk nincs olyan, hogy évismétlés. Szóval igen, az itthoni viszonyokat jobban tudjuk.
Egyébként meg ha tetszik a szak csináld újra az évet, ha nem akkor szólj a szüleidnek. Nem muszáj továbbtanulni ha nem megy vagy nem akarsz. Boldog műkörmös is lehetsz vagy fodrász, esetleg targoncás. Ha meg diplomát szeretnél, akkor ne hisztizz hanem ülj le és tanulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!