Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megöregszem mire ezt a meghívó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megöregszem mire ezt a meghívót megcsinálom?

Figyelt kérdés

:) :) :)

70 meghívóra szeretném (egyelőre) ezt. A meghívó többi része ajándék (a nyomtatás), de a "nyomtató ember" nem hajlandó ragasztgatni. :D Mik kellenének a külsejéhez? Spec. ragasztó, papír? Szerintetek meg lehet egy emberöltőn belül csinálni (komolyan)? :) Köszönöm!

[link]

2010. máj. 1. 14:52
 1/9 A kérdező kommentje:
Meghívókhoz kell valami spec. ragasztó? Strasszokat, szatén masnikat, szalagokat hol tudok olcsón beszerezni? Bocsi, de elég "csináld magad" vagyok, kedvtelésből és anyagiak miatt is. Köszi! :)
2010. máj. 1. 14:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Hobbiboltban. ott rá tudsz kérdezni a ragasztóra is. Amúgy egy hétvége alatt meg lehet csinálni, nem nagy ügy.
2010. máj. 1. 14:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is a hobbibolt jutott eszembe,ott spéci "szerszámokat" kapsz hozzá,ami ilyen kis felületű dolgokhoz jó.Egyébként vond be a párodat is,meg a leendő koszorúslányokat,ne csak te gürcölj rajtuk,mert az életkedved elmegy.Tegyék hasznossá magukat a többiek is.
2010. máj. 1. 15:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Jó pár napot számítsál... Én nemrég lettem kész kb 60 db meghívóval, ami sokkal kevésbé volt bonyolult, de nagyon sok idő volt... De szép nagyon! Hajrá!
2010. máj. 1. 17:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is hobbiboltból csináltam a meghívónkat és az ültetőkártyánkat (kb 60-an voltunk az esküvőn). Nem, nem öregedtem meg :) Egy délután alatt megvolt :) Készíts be magadnak mindent, üdítőt, rágcsát, zenét, és mehet a ragasztgatás :) :) :)
2010. máj. 2. 12:31
 6/9 anonim válasza:
100%
Én is magam készítettem a meghívókat. Egy fél nap alatt megvoltam a 60 db meghívó ragasztásával. Aztán már csak a díszítés volt hátra, de abba sem öregedtem meg! :-)
2010. máj. 2. 15:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Hobbyboltokban nézz körül, ott lehet kepni ilyen menyassonyos, vőlegényes matricákat. Esetleg nézd meg azokat is, mert jópár órát megspórolhatsz, és lehet, hogy még ültető kártyát is gyárthetsz belőlük :)
2010. máj. 2. 21:03
 8/9 anonim ***** válasza:
A másik dolog, hogy sokat lehet spórolni így, de azért így is elég sokba kerülhet, főleg ha sok minden kis szépséget tesz rá az ember. Érdemes előre kiszámolni, hogy mennyibe fog kerülni per meghívó. Nekem végül kb 70 db lett és kb. 20,000 Ft volt. A szép papírok sokba kerülnek... De még mingig olcsóbban jött ki sokkal mintha rendeltem volna valahol. És így névre szóló lett az összes, mivel magam nyomtattam :)
2010. máj. 3. 13:34
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem a kétoldalú ragasztóval is be lehet próbálkozni. Nem kell belőle sok nem áztatja el a papírt sem.
2010. máj. 27. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!