"Megcsinálom mert megakarom megakarom mert meg tudom meg tudom mert azt mondtad nem tudom " - angolul, hogyan van ez?
Figyelt kérdés
2014. márc. 7. 19:21
1/6 anonim válasza:
I do it because i want. I want it because i can do it. I can do it because you told me i can't do it. :)
2/6 anonim válasza:
I'll do it because I want to, I want to because I know I can do it and you told me I can't.
3/6 anonim válasza:
Most, hogy tisztáztuk, hogyan van angolul, kicsit kanyarodjunk vissza a magyarhoz is. Helyesen ugyanis:
"Megcsinálom, mert meg akarom. Meg akarom, mert meg tudom. Meg tudom, mert azt mondtad, nem tudom."
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat .
2014. márc. 7. 20:59
5/6 anonim válasza:
igy szól az eredeti!!!!!!
" Megcsinálom mert megtudom, megtudom mert megakarom, megakarom mert azt mondtad nem tudom!
6/6 anonim válasza:
A végen nem can't,hanem couldn't van,reported speech miatt,nem?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!