Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Bolcseszkaron vagyok, de...

Bolcseszkaron vagyok, de attol fuggetlenul, hogy sokat tanulok/mindig megcsinalom a hazikat ujra kellene jarjam az evet; szerintetek jarjam ujra, vagy rimankodjak a szuleimnek, hogy megsem?

Figyelt kérdés
2014. márc. 26. 15:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
98%
Mi a kérdés? Bölcsészkarra jársz, de se fogalmazni, se írni nem tudsz! Szerintem ne erőltesd!
2014. márc. 26. 15:16
 2/20 anonim ***** válasza:
97%

Én sem tudtam értelmezni :)

Nem értem, mit lenne a másik lehetőség az újra járáson kívül? Miért kéne rimánkodni a szüleidnek? Nem rajtuk múlik az évismétlés. Vagy szeretnéd abbahagyni teljesen?

2014. márc. 26. 15:23
 3/20 anonim ***** válasza:
79%
Fősulin mi az, hogy évismétlés? Max nem lett meg mindeng viszga, amit majd felvehetsz legközelebb
2014. márc. 26. 15:33
 4/20 anonim ***** válasza:
94%

Gondolom a másik alternatíva az, hogy szakot váltasz, abbahagyod...stb.

Te egyébként nem az a kérdező vagy, akinek ez a második próbálkozása és két nyelvet tanul, de nem szereti?

2014. márc. 26. 15:33
 5/20 anonim ***** válasza:
86%
4-es Remélem, nem az :D Mert akkor már ötödszörre futnék bele két héten belül :D
2014. márc. 26. 15:34
 6/20 anonim ***** válasza:
92%
Az irasabol ugy jon le hogy o az. :)
2014. márc. 26. 15:42
 7/20 anonim ***** válasza:
88%

Újrajárni egy évet? CV, keresztfélév? Nálatok nincsnek ilyenek vagy végleges aláírás megtagadást kaptál?

Ha kirimánkodod hogy ne kellejn újrajárni a szüleidnél az véletlenül nem egyenlő az egytem/főiskola abbahagyásával? Egyébként nem vagyok benne biztos, hogy tudod mit jelent sokat tanulni, akkor nem kéne "évet ismáételni", házik meg a középiskolában mag általánosban vannak, legjobb tudomásom szerint a felsőoktatásban beadandók szoktak lenni.

Fogalmazásod alapján én sem nagyon erőltetném a bölcsész kart.

2014. márc. 26. 15:53
 8/20 A kérdező kommentje:

Bolcseszkaron vagyok, de nem magyar nyelv es irodalmat tanulok.

Amugy meg rengetegszer kapunk hazit es kovetkezo oran szamon is keri a tanar...

Nem vehetem fel megint a tantargyakat, mert ki kell jojjon bizonyos kreditszam, hogy tovabbmehessek masodik evre.

Amugy meg aki itt fikazott, hogy a fogalmazasom nem jo, az minden bizonnyal bolcseszkaron jart, es fantasztikusan jol tudd fogalmazni es kerdest kiirni.

2014. márc. 26. 16:02
 9/20 anonim ***** válasza:
92%

se írni, se fogalmazni nem tudsz!

10 év alatt se lenne meg a diplomád, hagyd a francba az iskolát, nem neked való!

2014. márc. 26. 16:07
 10/20 anonim ***** válasza:
91%
Igen, én nagyon jól tudok fogalmazni is, meg kérdést is kiírni! Ahelyett, hogy megsértődnél igazán elmagyarázhatnád, hogy mit is szeretnél kérdezni!
2014. márc. 26. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!